Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dijital Dönüşüm Orta Yaş Üstü Profesyonellere Girişimciliğin Kapısını Açıyor!

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven hızla dijitalleşen dünyada, kendi işlerinin sahibi olmak isteyen 40 yaş üstü, profesyonelleri Workcube Ekosisteminde yer alarak kendi girişimlerini başlatmaya davet ediyor.

Workcube, profesyonelleri Workcube Ekosisteminde yer alarak kendi girişimlerini başlatmaya davet ediyor

Dijital Dönüşüm Orta Yaş Üstü Profesyonellere Girişimciliğin Kapısını Açıyor!

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven hızla dijitalleşen dünyada, kendi işlerinin sahibi olmak isteyen 40 yaş üstü, profesyonelleri Workcube Ekosisteminde yer alarak kendi girişimlerini başlatmaya davet ediyor.

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven,

“İşletmelerde iş yazılımlarının uygulamaya alınmasında, dijital dönüşümde, en temel rolü pazarlamadan üretime, muhasebeden, satışa farklı disiplinlerdeki uzmanlar oynuyor. İşin müşteri boyutunda departman yöneticileri ERP implementasyonları veya dijital dönüşümde aktif rol alırken, dijital dönüşüm hizmetleri veren kurumlarda, karşısındaki müşterinin sektörünü, süreçlerini, dilini, yaşadığı sıkıntıları bilen, ihtiyaçlarını iyi analiz edebilecek ve bunun dijital yansımasının neler olabileceğini hesap edebilecek deneyime ve bilgiye sahip kişilere ihtiyaç var. 40 yaş üstü, profesyonel hayatta farklı disiplinlerde çalışmış, pek çok şey öğrenmiş, yaşamış, deneyimlemiş, yönetmiş, liderlik etmiş bireyleri, Workcube Ekosisteminde yer alarak kendi girişimlerini başlatmaya davet ediyoruz” dedi.

Ataseven,

“Bulunduğu pozisyondan daha üst bir pozisyonda iş bulamadığı için memnun olmasa da o şirkette çalışmaya devam eden, bir gün ben de kendi işimi kuracağım dediğinde önünde danışmanlıktan başka seçenek göremeyip vazgeçen veya iş bulamayan bir kitle var. Dijitalleşme, bu kitleye iş yazılımları endüstrisinde yepyeni ve farklı bir kariyerin kapısını aralayabilir. Workcube olarak profesyonel dijital devrimini hızla gerçekleştirmelerine, kendi girişimlerini başlatmalarına, yepyeni bir iş hayatına merhaba demelerine katkı sağlıyoruz” dedi.

Ataseven ayrıca, orta yaş üstü profesyonellere çağrıda bulunarak,

“Satış, satın alma, insan kaynakları, bilgi teknolojileri, üretim, finans&muhasebe, lojistik ve pazarlamada potansiyelinizi dijitalleştirirken, bu dijitalleşmeyi Workcube’un sunduğu yetenekler ve ekosisteminin gücü ile birleştirdiğinizde ortaya çıkacak olan değer çok kıymetli. Verimli, rekabetçi, izlenebilir ve denetlenebilir bir girişim her zaman yatırımcılar için daha cazip hale geliyor. Workcube gibi bir çözüme sahip olmak girişimlerin yatırım almasını kolaylaştıracak. Workcube kanıtlanmış ve pazarı olan bir ürün olduğu için girişimciliğe adım atmak kolaylaşıyor, neredeyse girişimci riski sıfırlamış oluyor çünkü Workcube sayesinde işin yüzde 70’lik bölümü bitiyor ve girişimciliğe hızlı bir giriş yapmış oluyorsunuz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Eğer Workcube ekosisteminde nasıl yer alabilirim diyorsanız, kendinize yepyeni bir girişim ve kariyer hikayesi yazmak için https://workcube.com/ adresine girip mesaj atmanız yeterli.