Sosyal Medya

Donanım

DJI, en güçlü hafif yeni “DJI Mini 3 Pro’yu” tanıttı

Sivil insansız hava araçları ve yaratıcı kamera teknolojisinde dünya lideri olan DJI, en güçlü hafif ve taşınabilir kameralı drone olan DJI Mini 3 Pro'yu tanıttı.

DJI Mini Serisinin En Hafifi DJI Mini 3 Pro Tüm Dünyada Tanıtıldı!

Sivil insansız hava araçları ve yaratıcı kamera teknolojisinde dünya lideri olan DJI, en güçlü hafif ve taşınabilir kameralı drone olan DJI Mini 3 Pro’yu tanıttı.

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini serisinin ilk üst düzey ürünü olarak tüm özelliklere donatılan DJI Mini 3 Pro, hafif, taşınabilir ve güçlü kullanım sunuyor. Birçok bölge ve ülkede sivil havacılık kurallarına uygun olması için 249 gramdan daha hafif tasarlanan DJI Mini 3 Pro, 34 dakika uçuş süresi, sosyal medya için yüksek kaliteli dikey görüntüleme, 4K/60fps video, ActiveTrack ve üç yönlü engel algılama gibi gelişmiş özellikler sunuyor. DJI Mini 3 Pro, her yerde kullanıcılara yüksek uçup büyük görme imkanı yaratıyor. Drone kullanmak isteyen herkesi düşünerek tasarlanan DJI Mini serisinin yeni üyesi Mini 3 Pro, istenilen her yerde ve her zamanda uçuş keyfini zirveye taşıyor.

DJI Mini 3 Pro

249 g’dan hafif, becerikliden öte…

Birçok ülke ve bölgenin sivil havacılık düzenlemelerine göre 250 gramın altındaki dronelar en güvenli drone kategorisine alınmasıyla, 249 gramın altında olan Mini 3 Pro’nun ağırlık, güvenlik ve performans kombinasyonu, hareket halindeki içerik oluşturucular ve uçmak isteyen yeni pilotlar için yeni bir fırsat yaratıyor.  Drone pilotluğuna başlamak isteyen herkes için en iyi alternatif olan DJI Mini 3 Pro ile dünya çapında daha fazla insan güvenli uçuşun keyfini çıkaracak ve geniş bir görsel hikaye anlatımı dünyasına erişecek. DJI Mini 3 Pro, bu kadar kompakt bir drone için inanılmaz derecede güçlü yönlere sahip.

DJI Mini 3 Pro

Öncülleri Mavic Mini, Mini 2 ve Mini SE gibi, taşıma ve her yere götürme için aynı kompakt özelliklerini koruyor. Mini 3 Pro, gelişmiş uçuş performansı, kamera sistemi, pil ömrü ve daha önce yalnızca Air ve Mavic serilerinde bulunan akıllı özellikler sayesinde, boyutundaki diğer tüm DJI dronelarından daha fazla yerleşik özelliklerle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

DJI Mini 3 Pro

Fonksiyonel  ve baştan yaratılmış yapısıyla DJI Mini 3 Pro ile imkansız görünen tüm çekimler kadraja giriyor ve yeni olasılıkları ortaya çıkarmak artık daha kolay hale geliyor. Bu yeni tasarım aynı zamanda drone’un önüne ileri ve geri çift görüş sensörleri monte ederek daha güvenli uçuş için algılama aralığını genişletiyor. Eksiksiz bir gimbal tasarımı, her zamankinden daha fazla kamera açısının kilidini açarak, yukarı eğimli çekimler ve dikey çekim gibi hareketlere olanak tanıyor. Yeni bir görünümle DJI Mini 3 Pro, gerçekten daha yaratıcı olasılıkların kilidini açıyor. DJI Mini 3 Pro, sahip olduğu özelliklerle pilotlar için yüksek konfor yaratıyor. Mini drone serisi için bir ilk olan DJI Mini 3 Pro, ileri, geri ve aşağı görsel sensörlerden oluşan Üç Yönlü Engel Algılama özelliğine sahip. İleri ve aşağı sensörleri daha geniş bir görüş alanına sahip olan DJI Mini 3 Pro, daha iyi rota planlaması ve çevre bilinci için kesintisiz kapsama alanı sağlıyor. DJI Mini 3 Pro’nun sahip olduğu bu sensörler, kullanıcıların otomatik olarak güvenli bir uçuş rotası planlarken, drone’nun uçuş sırasında otomatik olarak çerçevenin merkezinde tuttuğu bir nesne seçmesine olanak tanıyan tüm FocusTrack paketini de etkinleştiriyor. Yükseltilmiş algılama sistemi sayesinde DJI Mini 3 Pro, APAS ve FocusTrack’i entegre eden Mini serisinin ilk drone’u…

DJI Mini 3 Pro

DJI, Güvenilir Distribütör İş Birliği ile Türkiye’de…

DJI’ın Türkiye’deki tek resmi distribütörü olan Karfo Karacasulu’nun başarı hikayesi 1954 yılında fotoğraf makinesi, baskı kağıdı, film, baskı kimyasalları, baskı ekipmanları gibi fotoğraf materyallerinin Hanimex Vivitar, Agfa, Kodak ve Fuji gibi firmalardan ithalatı ve dağıtımı ile başladı. Nikon, Lexar, Polaroid, FeiyuTech, Phottix markalarının da distribütörlüğünü alan Karfo Karacasulu, DJI’ın Türkiye’de tek yetkili distribitörü olarak görüntüleme sektörünün büyümesine destek oluyor.

  • DJI Mini 3 Pro – 16.999 TL
  • DJI Mini 3 Pro (DJI RC) – 18.999 TL

 

Fly More Kit (x2 standard batarya, x1 şarj aleti, x2 pervane x1 sırt çantası) – 3.599 TL

Fly More Kit Plus (x2 plus batarya, x1 şarj aleti, x2 pervane x1 sırt çantası) – 4.799 TL

Sosyal Medya Paylaşımları için;

  • #djimini3pro
  • @djiglobal
  • @karfokaracasulu

Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com