Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Doğal Ses Üretme Özellikle Akıllı İşitme Cihazları!

Earnet smart serisi; T-FIS Tinnitus Terapisi özelliği ile çınlama problemi ile savaşır. Gürültü baskılayabilen teknolojisi ile trafikte, konserde veya çok sessiz ortamlarda kusursuz performans sağlar. Yüksek konfora sahiptir.

Akıllı İşitme Cihazları

Akıllı işitme cihazları yüksek performansta doğal ses üretme kapasitesine sahip ürünlerdir. İşitme sorunu yaşayan kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için en üst düzey teknolojik olanaklar kullanılarak üretilir ve kişinin ihtiyacına yönelik olarak farklı olanaklara sahip, farklı modeller ile sunulurlar.

Earnet Smart Serisi Nedir?

Earnet Smart Serisi; sesi en iyi şekilde algılayan ve yüksek performans ile doğal bir frekansta kişiye aktaran teknolojiye sahiptir. Konforlu tasarımı ile güçlü bir işitme sağlar. Gürültü baskılama özelliği bulunan Earnet Smart serisi sesi en doğal hali ile aktarır. Pek çok farklı ortam sesini sahip olduğu hızlı işlemci ve akıllı algoritma sistemi ile kişinin rahatça duyabileceği doğallığa kavuşturur. Hafif dereceli işitme kayıplarından ileri dereceli kayıplara kadar her kategoride yüksek performans ile çalışır. Farklı ihtiyaçlar için farklı hassasiyette işitme sağlayan modelleri mevcuttur. Araştırma ve geliştirme evreleri Türkiye’de gerçekleştirilen Earnet Smart serisi akıllı işitme cihazı ürünleri Türkiye’de yaşayan işitme engelli bireyler baz alınarak geliştirilmiştir.

Earnet Smart Serisinin Diğer İşitme Cihazlarından Farkı Nedir?

Earnet smart serisi; T-FIS Tinnitus Terapisi özelliği ile çınlama problemi ile savaşır. Gürültü baskılayabilen teknolojisi ile trafikte, konserde veya çok sessiz ortamlarda kusursuz performans sağlar. Yüksek konfora sahiptir. Çocuklar için yapılmış olan Earnet Smart ürünleri LED ışık özelliği taşır. Böylece ebeveynler çocuklarının işitme cihazlarının doğru şekilde çalışıp çalışmadığını her an kontrol edebilirler. Earnet Smart Türkiye’deki işitme sorunu yaşayan bireyler baz alınarak çalışmaları yapılmış ve işitme sırasında yaşayabilecekleri problemler göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir akıllı işitme serisidir.

Earnet Smart Serisinin Artıları

  • Earnet Smart işitme cihazı çeşitleri; hafif dereceli işitme kayıplarından ileri dereceli işitme kayıplarına kadar olan sorunların çözülmesine yardımcı olacak pek çok farklı modele sahiptir.
  • Çeşitli işitme ortamlarına adapte olan gürültü azaltma teknolojisi bulunur. Zor akustik ortamlardan ev ortamlarına kadar her mekanda doğal ses ve rahat işitme sağlar.
  • T-FIS Tinnitus Terapisi teknolojisine sahip akıllı işlemcisi ile doğru şiddette ve doğru frekansta ses sağlayarak çınlama probleminin önüne geçilmesine yardımcı olur.
  • 4 farklı performans kategorisine sahiptir. Premium, advanced, comfort ve basic. İhtiyaç duyulan algılama sorununa yönelik işitme cihazı seçilmesine olanak tanır. Farklı performanslarda işitme hassasiyeti sağlar.
  • Earnet Smart çocukların ihtiyaçlarına yönelik modellere sahiptir. Renkli ve pediatrik olan cihazlar çocuklar için özel ses işleme yazılımları ile üretilmiştir. Doğal bir işitme sağlayan Earnet Smart serisi çocukların güvenliğini sağlamak adına pil kapağı emniyetine de sahiptir. LED ışık eklenen cihazlar ebeveynlerin rahatça çocuklarının işitme kalitelerini takip edebilmelere yardımcı olur.

Eski İşitme Cihazları ve Earnet Smart Serisi

  • İşitme cihazları duyma sorunu yaşayan bireylerin sürekli olarak kullandıkları ürünlerdir. Cihazın bireye sunduğu konfor ve estetik görünüş önemlidir. Eski işitme cihazları yeterince küçük değildir. Earnet Smart cepte taşınabilecek kadar küçük boyutları ile neredeyse görünmez şekilde kulağa yerleştirilebilen bir seridir.
  • Eski işitme cihazlarında ses performansı tekdüzedir. Akıllı işitme cihazlarında bu sorun giderilmiştir. Earnet Smart Serisi yüksek performans ile doğal ses aktarımı sağlar. Frekans aralığı geniştir. İşitme kaybı tipi ve derecesine göre çalışan modelleri mevcuttur.
  • İşitme cihazlarını uzun süre kullanmak hassas organlar olan kulakları rahatsız edebilir. Kullanılan malzeme kalitesi ile öne çıkan Earnet Smart Serisi özenle hazırlanan tasarımı sayesinde konfor sunar.

Earnet Smart Serisi Fiyatları

Earnet Smart serisi sahip olduğu ek işlevler ve seçilen modele göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyatlandırma cihazın sunduğu olanaklara ve modele göre değişiklik gösterir. Her bütçeye uygun fiyatlandırma ve model seçeneği ile siser.com üstün özellikteki teknolojik cihazları sizlerle buluşturur. Fiyat ve ürün performansı göz önünde bulundurularak yaşam standartlarını en üst düzeye çıkartan akıllı işitme cihazının seçiminde siser.com üstün özellikli pek çok modeli sizlere sunar. İşitme uzmanının önerileri doğrultusunda aradığınız akıllı modeli siser.com’da bulabilir ve online sipariş verebilirsiniz.