Sosyal Medya

Eğitim

Doğuş Teknoloji’nin Geleceğe Giriş Programı Başvuruları Sürüyor!

Doğuş Grubu’nun teknoloji üssü Doğuş Teknoloji’nin Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm üniversite öğrencilerinin başvurularına açık olan ve uzun vadede iş fırsatı da sunan staj programı ‘Geleceğe Giriş Yetenek Programı’na başvurular devam ediyor.

DOĞUŞ TEKNOLOJİ’NİN TÜM ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE EŞİT KARİYER FIRSATI SUNAN ‘GELECEĞE GİRİŞ PROGRAMI’ BAŞVURULARI SÜRÜYOR!

Doğuş Grubu’nun teknoloji üssü Doğuş Teknoloji’nin Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm üniversite öğrencilerinin başvurularına açık olan ve uzun vadede iş fırsatı da sunan staj programı ‘Geleceğe Giriş Yetenek Programı’na başvurular devam ediyor. 2017 yılından bu yana devam eden ve bugüne kadar 400’den fazla öğrenciye staj imkanı sağlayan programa başvuru için son tarih 14 Mart.

Doğuş Teknoloji’nin 2017 yılından bu yana devam eden ‘Geleceğe Giriş’ genç yetenek programı 2022 yılı başvuruları 14 Mart’ta sona eriyor. Bu özel program ile amaç Türkiye’nin her yerindeki devlet ve vakıf üniversitelerinde okuyan ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezun gençlere kariyer fırsatı sunmak. Doğuş Teknoloji’de staj fırsatı sunan ve kapsayıcı yaklaşımıyla bugüne kadar 60 farklı üniversiteden yaklaşık 400 öğrencinin dahil olduğu staj programında, 78 genç yetenek de tam zamanlı iş sahibi oldu.

İnsana değere, kapsayıcılığa ve gençlere eşit fırsatlar sunmaya odaklanan Doğuş Teknoloji, yaş ortalaması 33 olan 500 kişilik genç ve dinamik kadrosu, çevik ve güvenilir çalışma kültürü ile bilişim sektöründe yenilikçi teknolojileri tutkuyla takip eden şirketlerden biri. Türkiye’nin sayılı Ar-Ge merkezlerinden biri olarak 2017 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Doğuş Teknoloji, 2020 yılında 34.837.547 TL’lik Ar-Ge harcaması ile Turkishtime Ar-Ge 250 raporunda yazılım ve bilişim teknolojileri şirketleri arasında 7’nci sırada yer aldı. Şirketin 2020 yılı cirosu bir önceki yıla göre yüzde 25 artarken, 2021 yılı cirosu ise 2020 yılına göre yüzde 53 artış gösterdi.

Doğuş Teknoloji CEO’su Semih İncedayı

Doğuş Teknoloji CEO’su Semih İncedayı:“Hayalimiz 10 sene sonra şirketimizin büyük bir bölümünün bu programdan yetişen kişilerden oluşması”

2017 yılında başlattıkları ‘Geleceğe Giriş’ genç yetenek programı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki gençler için fırsat eşitliği sunduklarına dikkat çeken Doğuş Teknoloji CEO’su Semih İncedayı,

“Ülkemizin neresinde olurlarsa olsunlar, gençler staj programımıza bulundukları şehirden katılabiliyor. Programa katılan öğrenciler gerçek projelerde çalışabiliyor ve farklı teknolojileri deneyimleme fırsatına sahip oluyor. Bu kapsamda da aslında sıradan bir staj sürecine değil, kendilerine hem profesyonel hem sosyal anlamda gelişim imkanı sunan bir deneyime dahil oluyorlar. Genç yeteneklerimiz için, ekipler içinde aldıkları sorumlulukların yanı sıra eğitimlerle desteklenen, sosyal kulüpler ve aktivitelerle zenginleşen, kurum içi girişimcilik ve yeni nesil teknoloji çalışma grupları gibi platformlarla onlara farklı kapılar açan bir program tasarladık. Aynı zamanda uzun vadede tam zamanlı iş fırsatına da dönüşebilecek bir kariyer imkanından bahsediyoruz. Hali hazırda aramızda genç yetenekten kadroya geçmiş olup kritik rollere terfi eden, ürünleşme süreçlerinde yer alan, başarılı projelerle bizi gururlandıran birçok çalışma arkadaşımız var.  Hayalimiz 10 sene sonra şirketimizin büyük bir bölümünün Geleceğe Giriş genç yetenek programından yetişen kişilerden oluşması ve üst yönetimde alacakları rollerle Doğuş Teknoloji’nin geleceğini belirleyecek kademelerde yer almalarıdır.” dedi.