Sosyal Medya

Donanım

Dronmarket, Tarım Dronları ile AgroShow Eurasia Fuarı’nda

Dronmarket, 7-10 Aralık 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan AgroShow Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor.

Dronmarket, Agrotod Otonom Dümenleme Sistemi ve Tarım Dronları ile AgroShow Eurasia Fuarı’nda

Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, 7-10 Aralık 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan AgroShow Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. Dronmarket fuarda ziyaretçilere Agrotod Otonom Dümenle Sistemini ve tarım dronlarını tanıtacak.

Tarım makineleri, teknolojileri ve yan sanayileri ile ilgili pek çok firmanın binlerce ürününü tek çatı altında buluşturan ve “İstanbul’dan tüm dünyaya” sloganıyla Avrasya’nın alanında ihracat fuarı olma özelliğini taşıyan AgroShow Eurasia, 7-10 Aralık 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuarda standı ile yerini alacak Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, ziyaretçilere hem Agrotod Otonom Dümenle Sistemini hem de tarım dronlarını tanıtacak.

Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız;

Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız;

“Dronmarket olarak Türkiye’de tarım alanında önemli bir Pazar payına sahibiz. Amacımız yurt dışı pazarına da açılmak, bu anlamda AgroShow Eurasia Fuarı bizim için oldukça önemli.  Fuarda yurt dışından gelen ziyaretçilere tarım dronlarımızın yanı sıra, AGROTOD yani Otomom Dümenleme Sistemimizi tanıtacağız. Otonom Dümenleme Teknolojisi, sürücünün traktör veya kendi yürür tarım makinalarını daha önce belirlenen rotada hareket edebilmesini sağlayabileceği özel bir sistem. Fuarda eğitmenlerimizle birlikte standımızda ziyaretçilere tarım dronları ve Agrotod Otonom Dümenleme Sistemi ile ilgili her bilgiyi vereceğiz” dedi.

Dronmarket Standı

Tarih: 7 – 10 Aralık 2022

Stant No: 1235

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Adres: Cumhuriyet Mahallesi Eski Hadımköy Yolu Caddesi 9/1 Büyükçekmece