Sosyal Medya

Otomobil

DS Automobiles Gastronomi Sanatını Onurlandırıyor!

Fransız seyahat sanatının simgelerinden DS Automobiles arasındaki bağ, kendi döneminin en başarılı yıldızlı şeflerinden Julien Dumas’nın DS Automobiles Gastronomi Elçisi olmasıyla pekişiyor.

DS Automobiles Gastronomi Sanatını Onurlandırıyor!

 

Fransız yaşam tarzının simgelerinden gastronomi ile Fransız seyahat sanatının simgelerinden DS Automobiles arasındaki bağ, kendi döneminin en başarılı yıldızlı şeflerinden Julien Dumas’nın DS Automobiles Gastronomi Elçisi olmasıyla pekişiyor. Doğal ürünlerin kullanımı ve çevre duyarlılığıyla öne çıkan lezzetleriyle ünlenen Julien Dumas, okyanus ve şehir arasındaki seyahatlerinde yeni DS 7 E-TENSE şarj edilebilir hibrit kullanarak, yeni fikirler ve kaliteli ürünlere olan keşfindeki müthiş ulaşım aracını bulduğunu ifade ediyor.

 

DS Automobiles’in kültür ve moda alanlarındaki ifadeleri, markanın kuruluşundan günümüze gastronomi sanatıyla da destekleniyor. ONLY YOU PRIVILEGE programı aracılığıyla çok sayıda üst düzey gastronomi deneyimi organize eden DS Automobiles, uzmanlara hitap etmeyi sürdürebilmek için “Mutfaktaki Yerini” sağlamlaştırıyor. Bu alandaki yatırımlarını arttıran DS Automobiles, Gastronomi Elçisi olarak Julien Dumas ile anlaştı.

UNESCO tarafından 2010 yılından itibaren Fransız gurme yemekleri, somut olmayan kültürel miras olarak tescillendi. Tadım keyfi, insan ve doğanın uyumu, durmadan zenginleşen tarifler arasından özenle seçilmiş yemekler, lezzetleri birbirine uyan harika ürünler, yemek ve şarapların birleşimi, sofra dekorasyonu ve tadım sırasındaki özel vücut dili gibi çok sayıda uzmanlık; duyguları paylaşmanın ve göstermenin yolları olarak tanımlanıyor. Bu girişimi desteklemek için, Julien Dumas, DS Automobiles’in Gastronomi Elçisi oldu. Saint James Paris Oteli’ndeki Bellefeuille Restoranı’nda çalışan yıldız şef Julien Dumas, doğaya adanmış mevsimsel yemekler yapıyor. Tedarikçileri, bahçıvanları, balıkçıları ve besicileriyle ilişkilerine tutkuyla bağlı olan Julien Dumas, küçük ölçekli çiftçilerin ve balıkçıların özgünlüğüne öncelik vererek, çok yüksek kalitede tatlar sunuyor. Julien Dumas’nın seyahatlerini okyanus, balıklar, kabuklular, deniz yosunları ve kıyı otları yönlendiriyor; çevre dostu bir aşçılık yaklaşımıyla uyum içinde gerçekleşiyor.

Julien Dumas, DS Automobiles gastronomi elçisi olmasının yanı sıra, 0 emisyon modunda 65 kilometreye kadar (WLTP döngüsü) sürüş kabiliyetine sahip yeni DS 7 E-TENSE şarj edilebilir hibrit kullanıyor. Teknolojisi, malzeme seçimi ve zarafetiyle yeni DS 7 E-TENSE, herkesi “Fransız Seyahat Sanatı”na davet ediyor. Yeni fikirler keşfetmek ve kaliteli ürünler arayan üreticilerle tanışmak için müthiş bir ulaşım aracı olduğunu kanıtlıyor.

DS Automobiles Gastronomi Elçisi Julien Dumas:

“Enerji geçişinin bir parçası olacak teknolojideki gelişim kadar Fransız uzmanlığına olan sevgi açısından da DS Automobiles’in yaklaşımını gerçekten takdir ediyorum. Bu değerleri kendi alanım açısından yorumlarsam; arzu ettiğim gastronominin temel unsurları olan mevsimsellik ve çevreye yakınlık marka için de geçerli. Tıpkı DS Automobiles gibi ben de küçük ölçekli esnafla çalışıyorum. Kendi mutfak bahçemi kurdum ve denize çok bağlıyım. Şehir ve deniz arasındaki gezilerimin hikayesini menümde ve başlıklarında anlatıyorum. Bu yolculukların her biri, her zaman paylaşmayı sevdiğim yeni bir deneyim.”

 

DS Automobiles CEO’su Béatrice Foucher:

“Fransız uzmanlığından bahsediyorsanız, gastronomi çok önemlidir. Şef Julien Dumas’nın eşsiz bir imzası var. Birlikte çalıştığı insanlara çok yakın. Bu ilişkiler unutulmaz hikayelere ve dikkat çekici ürünlere dönüşüyor. Bu mükemmellik arzusu, bu paylaşım ve bu özgünlük, bizim için anlamlı olan değerler. Birlikte Fransız yaşam tarzına ışık tutmak istiyoruz. Çevreye olan sorumluluk da ortak bir misyon çünkü 2024’ten itibaren yüzde 100 elektriklilere odaklanmayı hedefleyen DS Automobiles, bunu temel strateji olarak görüyor.