Sosyal Medya

Otomobil

DS Automobiles, PARİS’te TOUR D’ARGENT Restoranın Yeniden Açılışına Destek Oluyor!

Fransa’nın başkenti Paris’in kalbinde, 1582 yılında açılan ve Seine Nehri ile Notre-Dame de Paris Katedrali’nin muhteşem manzarasını sunan, gastronomi sanatının ikonik mekanlarından Tour d’Argent, yenilenme sürecinin ardından yeniden kapılarını açtı.


DS Automobiles,
PARİS’te TOUR DARGENT Restoranın Yeniden Açılışına Destek Oluyor!

GASTRONOMIYE OLAN DESTEĞIYLE DS AUTOMOBILES, PARISIN EN IKONIK RESTORANLARINDAN TOUR DARGENT’IN YENIDEN AÇILMASI SEBEBIYLE ÖZEL BIR ORTAKLIĞA DAHA IMZA ATTI. 1582 YILINDA KURULAN, SEINE NEHRI ÜZERINDEN NOTRE-DAME DE PARIS KATEDRALININ OLAĞANÜSTÜ MANZARASINA SAHIP TOUR DARGENT, BIR YILI AŞKIN BIR ÇALIŞMANIN ARDINDAN KAPILARINI YENIDEN GASTRONOMI TUTKUNLARININ ZIYARETINE AÇTI. FRANSIZ GASTRONOMI UZMANLIĞININ DÜNYACA ÜNLÜ SEMBOLLERINDEN TOUR DARGENT, BIRKAÇ YÜZYIL BOYUNCA DÜNYANIN EN ÜNLÜ SIMALARINI AĞIRLADI. DS AUTOMOBILES, BU ÖZEL AÇILIŞ IÇIN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞ BIR DS 9 ÜRETTI.TOUR DARGENT, BÖYLELIKLE EN PRESTIJLI MÜŞTERILERINE EŞLIK EDECEK BIR DS 9A DA SAHIP OLDU. SEYAHAT KEYFI ILE ZARAFETTEN ILHAM ALAN BU ÖZEL KONUK DAIRESINE OLAN YOLCULUK, GECE MAVISI RENGINDEKI “TOUR D’ARGENT” IMZASI VE RESTORANIN ARMASI ILE TASARLANAN DS 9 OPÉRA E-TENSE 250’DE, BIR PARIS YAŞAM TARZI DENEYIMI SUNUYOR. EŞSIZ TASARIMA SAHIP DS 9UN KABININDE, TOUR DARGENT’IN EN PRESTIJLI MISAFIRLERI IÇIN BENZERSIZ NITELIKTE KONFOR AYRICALIKLARI YER ALIYOR.

Fransa’nın başkenti Paris’in kalbinde, 1582 yılında açılan ve Seine Nehri ile Notre-Dame de Paris Katedralinin muhteşem manzarasını sunan, gastronomi sanatının ikonik mekanlarından Tour dArgent,yenilenme sürecinin ardından yeniden kapılarını açtı. Restoranın ünlüservis ritüeliyle misafirlerin önünde hazırlanan ve tarifi 1890 yılında standartlaştırılan meşhur Tour dArgent ördeğinin tadına bakmak için sanatçılar, yazarlar ve devlet başkanları sıraya giriyor. Restoranın yaklaşık 300.000 şişelik efsanevi mahzeni de dünyanın en prestijlilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu eşsiz deneyim Fransız gastronomi tarihinin bir parçası olarak öne çıkıyor. İlk kez 1933 yılında Michelin Rehberi tarafından Üç Yıldız verilen Tour dArgent, mimar Franklin Azzi liderliğinde bir yılı aşkın çalışmanın ardından yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Şef Yannick Franques, Tour dArgent mutfak mirasından gelen ve restoranı böylesine ünlü kılan klasik tarifleri geliştirmenin yanı sıra yeni tarifler de sunuyor.

Tour dArgent için üretilmiş benzersiz bir DS 9!

Restoranın beşinci katında, en iyi Fransız el sanatları atölyeleriyle birlikte tasarlanan yeni bir daire, misafirlerini mekanın konukseverlik, kalite ve samimiyetten oluşan tarihini paylaşmaya teşvik ediyor. Seyahat keyfi ile zarafetten ilham alan bu özel konuk dairesine olan yolculuk, Gece Mavisi rengindeki “TOUR DARGENT imzası ve restoranın arması ile tasarlanan DS 9 OPÉRA E-TENSE 250de, bir Paris yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

DS 9, tüm dünyaya yayılan ve ulusal bir yaşam sanatı deneyiminin ifadesi olan Fransız seyahat sanatını temsil ediyor. Kabin, “Saat Kayışı döşemeli, ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı Bazalt Siyah Nappa deri koltuklarla zarafet ve konforun somut bir örneğini gösteriyor. Arka koltuklarda, DS Automobilesin usta zanaatkarları tarafından geliştirilen birinci sınıf kol dayanağı ve özel Lounge koltuk başlıkları, olağanüstü uzmanlığı temsil ediyor. Daha birçok özelliğin yanı sıra, yoldaki kusurları okuyan bir kamera tarafından kontrol edilen aktif süspansiyon, ses ve ısı izolasyonlu yan camlar ve ön cam sayesinde güçlendirilmiş yalıtımla birlikte konfor, erişilemez boyutlara ulaşıyor.

DS Automobiles CEOsu Olivier François, Parisin en eski restoranı, gastronomi simgesi ve Fransız uzmanlığının sıcak noktası olan Tour dArgentın yeniden doğuşuyla ilişki içinde olmak, DS Automobiles için bir gurur kaynağıdır. Birlikte, Fransız yaşam sanatının dünya çapındaki etkisine kendi faaliyet alanlarımız çerçevesinde katkıda bulunuyoruz” dedi.