Sosyal Medya

Donanım

Dünyaca ünlü Focal ve Naim Audio, Bircom güvencesiyle Türkiye’de

Focal ve Naim Audio’nun Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Bircom, dünyanın önde gelen markalarıyla ürün portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.

Dünyaca ünlü Focal ve Naim Audio, Bircom güvencesiyle Türkiye’de 

Yüksek kaliteli ses çözümleri ve High-End kulaklıklarıyla dünya lideri olan Fransız Focal ile müzik tutkunu bir mühendis olan Julian Vereker tarafından kurulan ünlü İngiliz amplifikatör markası Naim Audio markalarına ait tüm kulaklık kategorisi ürünleri Bircom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulacak. Focal ve Naim Audio’nun Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Bircom, dünyanın önde gelen markalarıyla ürün portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.

Yüksek kaliteli ses çözümleri ve High-End kulaklıklarıyla dünya liderleri arasında bulunan Focal, Fransa’da tasarladığı tüm ürünlerinde kullandığı patentli teknolojileriyle Hi-Fi dünyasının önde gelen oyuncuları arasında yer almayı sürdürüyor. Ev tipi High-End hoparlörler ve araç içi hoparlörlerden, odyofiller için tasarladığı High-End kulaklıklara dek geniş bir ürün yelpazesine sahip olan markanın kulaklık kategorisine ait ürünleri Bircom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulmaya hazır.

Ses teknolojileri alanında sahip olduğu 40 yılı aşkın deneyimiyle, Fransız işçiliğinin kalitesini yüksek ses standardıyla buluşturan Focal, üretiminin yüzde 80’den fazlasını Avrupa ve Kuzey Amerika’ya ihraç etmeyi sürdürmekte.

Naim Audio: “The Queen’s Award” ödüllü ikonik marka

1960’larda kendi amplifikatör ve hoparlörlerini tasarlamaya karar vererek Naim Audio markasının temellerini atan girişimci ve mühendis Julian Vereker tarafından kurulan marka, 1972’de Capital Radyo için tasarladığı amplifikatörüyle adını duyurdu. 1973’te resmi olarak kurulan Naim Audio, aynı yıl son tüketiciye yönelik ilk ürünü olan
NAP 200 Amplifikatörü’nü satışa çıkardı.  70 ve 80’lerin başında popülaritesi artan markaya ait ürünler kısa sürede ikonik bir kimliğe büründü.

1985’te kazandığı “The Queen’s Award”la adını milyonlara duyuran marka, 2013’te kutladığı kırkıncı yaşının ardından yine aynı ödülü kazanmayı başardı. Bugün, yüksek kaliteli ses çözümleri üretmeyi sürdüren Naim Audio’nın kulaklık amplifikatörleri Bircom güvencesiyle ülkemizde satışa sunulacak.

2011’de Focal’in, Naim Audio Limited ile birleşmesinden doğan Vervent Audio Group, 2019’da yaklaşık 110 milyon Euro ciroya ulaşmayı başarmıştır.

Ses teknolojileri alanında dünyanın önde gelen markalarını ürün yelpazesine eklemeye devam eden Bircom, distribütörlüğünü üstlendiği Focal ve Naim Audio ile müşterilerinin ihtiyaç ve amaçlarına ‘iyi teknoloji’ deneyimi ile kavuşmasını amaçlamakta.