Sosyal Medya

Genel

E-Ticarette 11.11 Çılgınlığı, N11 4 Saatte 10 Otomobil Sattı

E-Ticarette 11.11 Çılgınlığı yaşanıyor. Alibaba Dünya rekorunu, n11.com Türkiye rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

E-ticarette 11.11 çılgınlığı yaşanıyor! Çılgınlık devam ediyor!

Alibaba Dünya rekorunu, n11.com Türkiye rekorunu kırmaya hazırlanıyor. E-Ticarette 11.11 Çılgınlığı!

E-ticaret platformu n11.com üzerinden ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’ dâhilinde 4 saat içerisinde 10 otomobil satıldı. Sürpriz saatlerde satışa açılan otomobiller, satışa açılmalarını takip eden birkaç saniye içinde satıldı. Çinli online alışveriş sitesi Alibaba, Dünya rekorunu kırmaya hazırlanırken, n11.com e-ticarette Türkiye rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

E-Ticarette 11.11 Çılgınlığı
Günlük alışveriş miktarıyla dünyanın en büyük sanal alışveriş günlerinden biri olarak bilinen 11 Kasım’da Alibaba Dünya rekorunu, n11.com Türkiye rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Açık pazar e-ticaret platformları arasında bir ilki gerçekleştirerek online Golf ve Yeni Beetle satışına imza atan n11.com, toplam 11 otomobili sadece 11 Kasım tarihinde sürpriz fiyatlarla online satışa açtı. Türkiye’de en çok tercih edilen araçlar arasında olan Golf ve Yeni Beetle’a hızlı davranan şanslı 11 kişi sahip olacak. Araçlara ve kampanyaya gösterilen büyük ilgi ve ödeme kolaylığı otomobillerin hızla tükeneceğini gösteriyor.
E-Ticarette 11.11 Çılgınlığı

4 saat içerisinde 10 otomobil satıldı. Sürpriz saatlerde satışa açılan otomobiller, satışa açılmalarını takip eden birkaç saniye içinde satıldı.

n11