Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Easycep’ten telefonunu satmak isteyene 1 saatte ödeme!

EasyCep, telefonunu satmak isteyen müşterilerinin ürünlerini kuryelerle güvenli bir şekilde teslim alıyor, final teklifini kabul eden müşterilerin ödemelerini 1 saat içinde gerçekleştiriyor.

Easycep’ten telefonunu satmak isteyene 1 saatte ödeme!

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, telefon satmanın güvenli yolunu daha da kolaylaştırıyor. EasyCep, telefonunu satmak isteyen müşterilerinin ürünlerini kuryelerle güvenli bir şekilde teslim alıyor, final teklifini kabul eden müşterilerin ödemelerini 1 saat içinde gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, telefonlarını güvenli platformlar üzerinden satmak isteyen tüketiciler için yeni bir dönem başlatıyor. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde 14 mağazası bulunan EasyCep, telefonlarını satmak isteyen müşterilerinin ürünlerini kuryelerle güvenli bir şekilde 3 saatte teslim alıyor. Son fiyat teklifini kabul eden müşterilerin ödemesini de 1 saatte yapıyor.

EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir,

Hızlı ve güvenli yolun adresi EasyCep

Başta telefon olmak üzere elektronik ürünlerin satışını kolaylaştımayı çok önemsediklerini belirten EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir,

“Elektronik ürünleri yenilemek ve yeniden ekonomiye kazandırmak hem ülkemiz hem de dünyamız için çok değerli bir şey. Bu bilincin ülkemizde yerleşmesi için çalışıyoruz. Pek çok elektronik ürün doğru şekilde yenilenerek uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ülkemizde çekmecelerde atıl durumda bekleyen çok sayıda telefon olduğunu biliyoruz. Beklemenin nedeni çoğu zaman güvenilir bir alıcı bulamamaktan ya da satış süreçlerinin uzun ve meşakkatli olmasından kaynaklanıyor. EasyCep’te teslim sürecinden, ödemeye kadar her adımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu vizyonla bir ilke daha imza atıyoruz ve 1 saatte ödemeyi hayata geçiriyoruz. Böylece çekmecede bekleyen telefon kalmayacak. Ön fiyat teklifi alan müşterilerimizin adresine 3 saatte kurye gönderiyoruz. Teslim aldığımız ürünü inceliyoruz ve final fiyat teklifimizi iletiyoruz. Müşterimizin kabul etmesi durumunda 1 saat içinde parayı hesabına yatırıyoruz. Bu sayede telefon satmak isteyen herkes tereddütsüz bir şekilde işlem yapabilecek” diye konuştu.

Yenilenen ürünlere 1 yıl garanti

EasyCep, Ticaret Bakanlığı’ndan 2021 yılında aldığı lisans ile akıllı telefonlar başta olmak üzere tüketici elektroniği yenileme ve satışı alanında faaliyet gösteriyor. Geliştirdiği algoritmik aplikasyon sayesinde her yerde ürün fiyatlaması yapabilen EasyCep, web sitesi, mağazaları, mobil uygulaması, entegre olduğu perakende ve pazaryeri platformları üzerinden topladığı ürünleri yenileyerek 1 yıl garanti ile yine aynı kanallardan satışa sunuyor.