Sosyal Medya

Fırsatlar

EasyCep’ten yılın son fırsat kampanyası

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep’in yılın son fırsat kampanyası başladı. Aralık ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında telefon, tablet ve akıllı saat alışverişlerinde peşin fiyatına 6 taksit imkânı sunuluyor.

EasyCep’ten yılın son fırsat kampanyası

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep’in yılın son fırsat kampanyası başladı. Aralık ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında telefon, tablet ve akıllı saat alışverişlerinde peşin fiyatına 6 taksit imkânı sunuluyor.

Türkiye’de tüketiciyi yenilenmiş elektronik cihaz ile tanıştırma vizyonuyla kurulan EasyCep, elektronik cihazlardaki artan fiyatlar karşısında daha fazla tüketicinin yenilenmiş elektronik cihazlardaki fiyat avantajından faydalanması için yılın son fırsat kampanyasını başlattı.  EasyCep’ten, aralık ayı sonuna kadar telefon, tablet ve akıllı saat alanlar -alışveriş tutarı ne kadar olursa olsun- peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanabilecek. Kampanya, özellikle yeni yıl ile birlikte fiyat artışı beklenen elektronik cihazlara ihtiyacı olan tüketiciler için fırsat niteliği taşıyor.

EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir

“İhtiyaçlar ertelenmesin, herkes yenilenmiş cihazların fiyat avantajından yararlanabilsin”

EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir kampanya ile ilgili olarak şöyle konuştu:

“Biz Türk tüketicisini yenilenmiş elektronik cihaz sektörü ile tanıştırma vizyonu ile kurulmuş bir şirketiz. Ülkemize yepyeni bir sektör ve iş modeli kazandırdık. Elektronik cihazlardaki mevcut ve özellikle yeni yıl ile birlikte beklenen fiyat artışları karşısında tüketicilerimize cazip bir fırsat sunarak ihtiyaçların ertelenmemesini istedik.  Daha geniş kitlelerin yenilenmiş cihazların hem fiyat avantajından yararlanmasını hem de döngüsel ekonomiye katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Ancak bu şekilde yenilenmiş ürün pazarında Avrupa’nın ulaştığı seviyeleri görebiliriz.”

Yenilenmiş elektronik ürünler, sıfır ürünlere göre daha fazla taksit avantajı sunuyor

Özdemir sözlerine şöyle devam etti:

“Sıfır ürün satışlarında taksit imkânı anlaşmalı e-ticaret kurumlarının sağladığı tüketici kredisi kapsamında 3 taksit ile sınırlandırılmışken yenilenmiş elektronik ürünlerde alışveriş tutarına göre 6 ve 12 ay taksit imkanları mevcut. Yılın her döneminde, 5 bin TL altı yenilenmiş ürün alışverişlerinde 12, 5 bin TL üzerine ise 6 taksit imkânı sektörümüzde devam ediyor. Bu avantajlarla herkesi yenilenmiş elektronik cihazlarla tanışmaya davet ediyorum.”

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) yetki belgesine ve Ticaret Bakanlığı’nın Yenileme Merkezi lisansına sahip olan EasyCep’ten satın alınan her cihazın 12 ay boyunca EasyCep garantisinde bulunuyor. Tüketiciler, 14 gün boyunca iade hakkının yanı sıra sahip oldukları elektronik cihazları EasyCep’e anında ve değerinde satarak karşılığında nakit ödeme ya da takas avantajından da yararlanabiliyor.