Sosyal Medya

Mobil

EasyCep “Kafaları Yeniliyoruz” Kampanyası Dikkat Çekiyor!

EasyCep “Kafaları Yeniliyoruz” Kampanyası ile Kullanıcıları Yenilenmiş Telefonların Avantajlarıyla Tanıştırıyor.

EasyCep “Kafaları Yeniliyoruz” Kampanyası Dikkat Çekiyor!

EasyCep “Kafaları Yeniliyoruz” Kampanyası ile Kullanıcıları Yenilenmiş Telefonların Avantajlarıyla Tanıştırıyor

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, başlattığı yeni reklam kampanyasıyla telefon pazarına sunduğu ayrıcalıkları tanıtıyor. Reklam filminde eski dönemlerde yaşayan karakterler, EasyCep’in sunduğu imkanlarla yenilenmiş telefon alımlarındaki fırsatları keşfediyor. Peşin fiyatına 12 taksit ve 12 ay garanti gibi avantajların yer verildiği mizahi filmlerde “Telefonu yenilemek için önce kafayı yenileyelim!” sloganı kullanılıyor.

Tüketiciye sunduğu fırsatlarla Türkiye’de yenilenmiş telefon pazarının öncülüğünü yapan EasyCep’in yeni reklam kampanyası, televizyon, radyo ve dijital platformlarda yayına girdi. Kampanyada, eski dönemlerde yaşayan karakterler, yeni telefon alma ihtiyacı duyduklarında yenilenmiş telefon seçeneğinin olmadığı, önceki döneme ait telefon alma deneyimlerini devam ettirme eğilimindeler. Fakat tam bu noktada EasyCep’in yenilenmiş telefon seçeneği ve avantajlı dünyasıyla karşılaşıp “kafaları yeniliyorlar”. Filmin sonunda “eski kafalılıktan” kurtularak yenilenmiş telefon kullanmaları eğlenceli bir biçimde aktarılıyor.

“Yeni reklam kampanyamızda, yenilenmiş telefon kullanımını artırarak tüketicilerin hayatına değer katmayı hedefliyoruz.” diyen EasyCep Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Samet Ensar Sarı, “Türkiye’de yenilenmiş telefon pazarının öncüsü olmak gibi bir sorumlulukla yola çıktık. Şimdiye dek sunduğumuz faydalar, ulaştığımız müşteri kitlesi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Hızlı büyümemizi, sunduğumuz değerin kabul edilmesine borçluyuz. “Telefonu yenilemek için önce kafayı yenileyelim!” sloganıyla teknolojiyi ve çevre dostu bir yaşam tarzını daha erişilebilir kılmak için, herkesi alışkanlıklarını değiştirmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

EasyCep tüketicilere telefonlarını değerinde kolayca satma olanağı sunuyor

Kurulduğu günden bu yana yeni bir sektör yaratan EasyCep, yenilenmiş telefon ve diğer elektronik cihazlarda peşin fiyatına 12 taksitin yanı sıra, 12 ay da garanti de sunuyor. Öte yandan marka, tüketicileri evlerinden çıkmadan, bulundukları lokasyona göre kendi kapılarında, eski cihazlarını güvenle satış imkanıyla tanıştırdı. Bu yılın ocak ayında BDDK düzenlemesiyle yeni cep telefonlarında vade üst sınırı, 12 bin liranın üzerindeki tutarlar için 3 ayla sınırlandırılmış, bu da yüksek enflasyon ile alım gücü zayıflayan tüketicilerin davranışlarında bir değişimin başlamasına yol açmıştı.

 

Reklam filmi linkleri:

https://www.youtube.com/watch?v=Zt7qgG1JAbA

https://www.youtube.com/watch?v=Cc-a74zsipo

https://www.youtube.com/watch?v=Lr6Vf5ih4cI