Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

EasyCep’ten Ağustos Ayına Özel Kampanyalar

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, yenilenmiş cihaz almak isteyenlere 15 Ağustos’a kadar birbirinden özel kampanyalar sunuyor.

EasyCep’ten Ağustos Ayına Özel Kampanyalar

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, yenilenmiş cihaz almak isteyenlere 15 Ağustos’a kadar birbirinden özel kampanyalar sunuyor. Kampanya kapsamında EasyCep mağazalarından akıllı cihaz ya da Arzum küçük ev aletleri satın almak isteyen tüketicilere vade farksız 6 taksit veya peşin fiyatına %10 indirim imkânı sunulurken, web sitesinden alışveriş yapmak isteyenler ise vade farksız 6 taksit fırsatından yararlanabiliyor. EasyCep, ayrıca 15 Ağustos’a kadar ikinci alışverişini gerçekleştirecek tüketicilere 250 TL değerinde de indirim çeki hediye ediyor. 

İkinci el ürünlere artan talep konusunda Ipsos’un yaptırdığı araştırmaya göre akıllı cep telefonu, küçük ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerinde ürün alımını erteleyenlerin oranı önemli ölçüde artıyor. Araştırmaya göre yaklaşık her 10 kişiden 3’ ü harcamalarını kısmak için satın almayı ertelediğini söylerken, bu oran akıllı cep telefonlarında ise yüzde 35 ile en yüksek seviyede görülüyor.

Başta cep telefonu olmak üzere akıllı saat, tablet ve laptop gibi çok sayıda elektronik ürünü ilk sahiplerinden alıp, yenileyerek tekrar kullanıma sunan EasyCep de herkes yenilenmiş elektronik cihazlara ulaşsın diyerek Ağustos ayına özel kampanyalar sunuyor. EasyCep, 15 Ağustos’a kadar mağazalardan alışveriş yapan müşterilere vade farksız 6 taksit veya peşin fiyatına %10 indirim imkânı, web sitesinden alışveriş yapanlara ise vade farksız 6 taksit fırsatı sunuyor.

İkinci alışverişe 250 TL indirim çeki

EasyCep, 15 Ağustos’a kadar yapılacak ikinci alışverişlerde ise tüketicilerine 250 TL değerinde de indirim çeki hediye ediyor. Mağazalardan alışveriş yapan tüketiciler vade farksız 6 taksit veya peşin fiyatına %10 indiriminle birlikte, web sitesinden alışveriş yapacak tüketicilere ise vade farksız 6 taksit fırsatı ile ikinci alışverişlerinde 250 TL hediye çekinin de sahibi olacaklar.

Kampanya Arzum ürünlerinde de geçerli

Yakın zamanda Arzum küçük ev aletlerini de ürün portföyüne ekleyen EasyCep, ilk alıcısı tarafından paketi açılan ancak hiç kullanılmadan iade edilen veya nakliye sırasında hasar oluşan Arzum ürünlerini de yenileyerek uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanya kapsamında 1000 TL ve üzeri Arzum küçük ev aletleri satın alan EasyCep müşterileri de kampanyadan faydalanabiliyor.