Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

EÇÖZÜM Toplu Ödeme Sistemi Ürünü “TÖS”ü Müşterilerine Sundu!

Eçözüm Bilgi Teknolojileri’nin, firmaların toplu para transfer işlemlerini tek panelde birden fazla banka ve hesaba gerçekleştirmesini sağlayan en yeni ürünü “TÖS - Toplu Ödeme Sistemi” kullanıcılarıyla buluştu.

EÇÖZÜM Toplu Ödeme Sistemi Ürünü “TÖS”ü Müşterilerine Sundu!

Ödeme sistemleri ve açık bankacılık alanında en yenilikçi çözümleri sunan Eçözüm Bilgi Teknolojileri’nin, firmaların toplu para transfer işlemlerini tek panelde birden fazla banka ve hesaba gerçekleştirmesini sağlayan en yeni ürünü “TÖS – Toplu Ödeme Sistemi” kullanıcılarıyla buluştu.

Ödeme listelerinin tek tek bankalara yüklenmesi süreçlerini ortadan kaldırarak zamandan büyük kazanç sağlayan “TÖS – Toplu Ödeme Sistemi”  zaman kavramını dijital ortama taşıyor. Eçözüm’ün “TÖS – Toplu Ödeme Sistemi” ürünü sunduğu analitik rapor ve onay mekanizmaları ile ödeme süreçlerini dijitalleştirerek hataları minimize ediyor. Bunun yanında banka-işletme ödeme süreçleri analizini kolayca gerçekleştirebiliyor. KOBİ’lerden kurumsal firmalara kadar farklı sektörlerdeki işletmelerin bayi ve tedarikçi ödeme işlemi gerçekleştirenlerin hayatı Eçözüm’ün “TÖS – Toplu Ödeme Sistemi” ile kolaylaşıyor.

“ÇEVİK” İŞLETMELERİN ÖDEME ALMA SİSTEMİ “TÖS” İLE YÜZDE 90 ZAMAN TASARRUFU!

Firmaların EFT, havale gibi toplu para transferi işlemlerinin tek bir seferde birden fazla banka ve hesaba gerçekleştirilmesine imkan veren TÖS-Toplu Ödeme Sistemi, zamandan yüzde 90’lara varan tasarruf avantajıyla işletmelerin “çevik” ve “sürdürülebilir” bir dinamiklikte ödeme gerçekleştirmesini sağlıyor. Ödemelerin ekran üzerinden manuel kayıtlarla eklenebileceği gibi toplu olarak bir excel dosyasıyla da sisteme aktarılabilir ayrıca ERP entegrasyonları ile ödeme gönderme ve ödeme sonuçları ERP’ye işleme seçenekleri sunan “TÖS” kullanıcı dostu ara yüzü ile şirketlerin tüm süreçlerine entegre olabiliyor.

“ÖDEME ALMA’DA TAM OTOMASYONU “TÖS” ÇÖZÜMÜMÜZ SAĞLIYOR”

TÖS’ün süreçlere yaptığı katkıyı açıklayan Eçözüm Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Refik Sarıtepe, “Firmaların toplu ödeme konusunda ihtiyaçlarını analiz ettik. TÖS- Toplu Ödeme Sistemi ürünümüzü tüm sektörler en hızlı şekilde süreçlerine entegre ederek kullanabilirler. Toplu Ödeme Sistemi’nde dosyasını sisteme yükleyerek veya manuel ödeme ekleyerek ödeme bilgilerini ve planını oluşturabilen kullanıcı büyük bir zaman kaybından kurtuluyor. ERP sistemleri ile yapılacak entegrasyonlar sayesinde tam bir otomasyon imkanı sunuluyor.  Ödeme çözümlerinde “TÖS” ile yine bir ayrıcalık kazandırarak süreçlere dokunuşumuzu yaptık. Eçözüm’ün diğer çözümleri gibi TÖS- Toplu Ödeme Sistemi çözümümüz de ödeme süreçlerine dokunuyor, işletmelere dinamiklik katıyor. TÖS, Eçözüm’ün ödeme sistemleri teknolojileri arasındaki “en çok tercih edilen” ürünlerinden biri olacaktır. Yapılan saha araştırmalarında işletmelerin ödeme süreçlerine dahil olan birimleri ürünümüze yoğun ilgi gösterdiler” dedi.

Ödeme bilgileri için şirket içi 5 aşamaya kadar gelişmiş onay yapısı kullanabiliyor, şirket içi yetkileri dağıtabiliyor ve fonksiyon bazında roller oluşturabiliyor. Ödemeleri, sistemde daha önceden belirlenen tarih ve saatte otomatik olarak gerçekleştiriyor. Ödemelerine ait ön akıbeti alabiliyor, ödeme sonuçlarını takip ederek gerçekleşen ve gerçekleşmeyen ödemeleri analiz edebiliyor, ödenmeyen kayıtlar için yeniden işlem başlatabiliyor.

Firma dilerse alıcı hesaplarını topluca sistemine yükleyebilir ve dilediği zaman alıcı listesinden sadece tutar bilgisi girerek ödemelerini hızlıca hazırlayabilir. TÖS ile çalışan firma toplu ödeme dosyasını sisteme yükleyerek veya manuel ödeme ekleyerek ödeme bilgilerini ve planını oluşturabiliyor. Sonrasında belirlenen tarih ve saatte ödemeleri anlaşmalı olduğu bankalara sistem tarafından bağlanılarak otomatik olarak gerçekleşiyor. İşletmeler ödemeler gerçekleşmeden önce ön akıbeti alabilir, ödemeler gerçekleştikten sonra sonuçlarını inceler, analiz eder ve dilerse ödenmeyen kayıtlar için yeniden ödeme işlemi planlayabilir.