Sosyal Medya

Eğitim

Eğitim kredisi kullanacaklara tasarruf fırsatı! 

Aegon Türkiye Alternatif Dağıtım Kanalları Koordinatörü Metin Kaygaldurak: Okula dönüşle birlikte eğitim kredilerine başvuranların arttı.

Eğitim kredisi kullanacaklara tasarruf fırsatı!

Türkiye’de yeni eğitim döneminin başlamasıyla, anasınıfından yükseköğrenime kadar milyonlarca öğrenci velisi, temel eğitim masrafları dışında başta okul ve servis ücretleri olmak üzere pek çok masraf kalemiyle karşılaşıyor.

Okula dönüşle birlikte eğitim kredilerine başvuranların sayısının arttığını ifade eden Aegon Türkiye Alternatif Dağıtım Kanalları Koordinatörü Metin Kaygaldurak,

“Kredi arayışında olanlar, dijital platformumuz olayinkolayi.com adresine girdiklerinde, hem kullanmak istedikleri kredi tutarına göre bankaların ihtiyaç kredisi tekliflerini kolaylıkla listeleyebiliyor, hem de olası masraf hesaplamalarını Kredi Asistanı sayesinde anında öğrenebiliyor. Kaygaldurak, “Okul sezonunun başlaması nedeniyle eğitim kredisi çekmek isteyenler, Kredi Hayat Sigortalarını olayinkolayi.com üzerinden yaparlarsa bankaya oranla yüzde 40’a varan tasarruf sağlıyor” dedi. Masrafların oldukça arttığı bu dönemde velilerin bütçesine destek olan platformu kullananlar, indirimli Kredi Hayat Sigortalarının poliçe ödemelerini dilerlerse taksitle de yapabiliyor.

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Döneminde çocuklarının okul masrafları için finansman desteği arayışında olan veliler, bankaların sunduğu eğitim kredilerini ilgi gösteriyor.

Bu süreçte olayinkolayi.com sitesini ziyaret edenler, gelirlerine göre çekebilecekleri kredi miktarını, seçtikleri krediye uygun Kredi Hayat Sigortası teklifini ve kredi dosya masraflarını tek ekranda kolayca hesaplayabiliyor. Kredi teklifleri arasında kriterlerine en uygun teklifle ilerlemek isteyenler, eğitim kredilerini güvence altına alan Kredi Hayat Sigortası teklifini bankaya göre yüzde 40’a varan avantajla yaptırabiliyor ve teklifi tamamen online veya olayınkolayı Çağrı Merkezi temsilcileri desteğiyle satın alıp, dijital poliçesini de anında mail yoluyla alıyor.

olayinkolayi.com sitesinin Kredi Hayat Sigortası ürünü hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler www.olayinkolayi.com adresini ziyaret edebilecekleri gibi, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarasını arayarak veya Whatsapp hattı üzerinden sağlanan anlık yanıt sistemi üzerinden ücretsiz asistanlık hizmeti alabilirler.