Sosyal Medya

Donanım

EGLD, MultiversX’in v1.6 Yükseltmesi için Sirius Teklifini Geçmesiyle Yükseldi

Bugünün en iyi performans göstereni, MultiversX'in Sirius Teklifini oyla onaylaması ve v1.6 yükseltme güvenliği için doğrusal oylamayı benimsemesinin ardından %7,4 artış gösteren EGLD oldu.

EGLD, MultiversX’in v1.6 Yükseltmesi için Sirius Teklifini Geçmesiyle Yükseldi

Chainlink’in v0.2 Staking Programı Altı Saatte 632 Milyon Dolarlık Sınıra Ulaştı…

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün gelişmelerine yer veriliyor.

SPX endeksi %0,41 oranında yükselirken, bu olumlu ivme ekonomik yavaşlama olasılığını düşündüren cesaret verici ekonomik verilerden kaynaklandı. Daha geniş kripto para piyasası düşüşte; Bitcoin ve Ether son 24 saatte %0,06 ve %0,09 düştü.

Bugünün en iyi performans göstereni, MultiversX’in Sirius Teklifini %98 oyla onaylaması ve v1.6 yükseltme güvenliği için doğrusal oylamayı benimsemesinin ardından %7,4 artış gösteren EGLD oldu.

Chainlink’in “v0.2” stake programı, altı saat içinde 45 milyon LINK’lik artırılmış kapasitesine ulaşarak 632 milyon doların üzerinde LINK tokenini hızla çekti. Bu da LINK’in fiyatında %12’lik bir artışa yol açtı. Chainlink’in Ekonomi 2.0’ının bir parçası olan program, düğüm operatörlerinin ve topluluk üyelerinin oracle hizmetlerini güvence altına almak ve desteklemek için LINK’i stake etmelerine olanak tanıyor ve katılım için ödüller sunuyor. Hızlı alım, programın başarısının ve gelecekteki büyüme potansiyelinin altını çiziyor.

Daha önce Elrond olan ve Temmuz 2020’de piyasaya sürülen MultiversX (EGLD), verimlilik için Adaptive State Sharding ve Secure Proof-of-Stake kullanan ölçeklenebilir, uygun maliyetli bir akıllı sözleşme platformudur. Kasım 2022’de MultiversX olarak yeniden markalaştıktan sonra, üç ürün sunarak metaverse geliştirmeye odaklandılar: Özelleştirilebilir blok zincirleri için xFabric, dijital varlıkları yönetmek için xPortal ve dijital dünyalar yaratmak için xWorlds. MultiversX için Sirius teklifi %98 onay alarak DNS v2 ve VM 1.5 gibi yeni özelliklerle v1.6 mainnet yükseltmesini ilerletti. Yönetişim sürecine 100.000’den fazla $EGLD staker katıldı. İkinci dereceden tabanlı oylama sisteminde bir güvenlik sorunu tespit edildi ve güvenliği artırmak için doğrusal ağırlıklı oylamaya geçildi.