Sosyal Medya

Otomobil

Elektrikli Ford Mustang SUV Mach-E GT sızıntılar devam ediyor

Elektrikli Ford Mustang SUV Mach-E GT sızıntılar devam ediyor. Ford'un tamamen elektrikli SUV modeli Mach-E hakkında yeni görseller ...

Ford Mustang’in elektrikli SUV modeli hakkında bilgiler ortaya çıkıyor

 

Ford’un elektrikli yeni modeli Pazar günü düznelenecek etkinlikte duyurulacak.

Ford’un ‘Mustang-ilhamlı’ tamamen elektrikli Mach-E modelinin resmi tanıtımından hala birkaç gün uzaktayız, ancak daha fazla bilgi beklemeniz gerekmeyecek.

MachEForum.com’da yayınlanan bir poster, otomobil üreticisinin gizli web sitesi için, resimler, özellikler ve araç için model bilgileriyle birlikte çalışan bir URL buldu.

https://www.ford.com/powertrains/battery-electric-vehicles/mach-e/

Mach-E’nin 2020 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak GT versiyonu için 2021 yılına kadar beklemeniz gerekebilir. Bir temel Seçim modeli, Premium’a, ardından Kaliforniya Rota 1’e, ardından 59.900 $ sınırlı Birinci Basım’a ve son olarak yaklaşık 60 bin dolarlık maliyeti olan GT modelinin en üst seviyesine geçmeden önce yaklaşık 43 bin dolardan başlıyor.

Bunun için, genişletilmiş bir batarya ile EPA’nın tahmin ettiği 300 mil menzile ulaşıyorsunuz; GT modeli ise performans ayarlarıyla ve 20 inç jantlarıyla 235 mil düşüyor. Temel seçim modeli RWD ve tahmini 230 mil menzile ulaşıyor.

Sıfırdan yüze ulaşma sadece 3 saniye sürerken, 10 dakikalık şarj ile 47 millik bir mesafe kat edilebiliyor olacak.