Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Elon Musk’tan Twitter ile Dogecoin manipülasyonu

ABD hisse senetleri, yüksek enflasyonu körükleyebilecek OPEC+'ın sürpriz bir üretim kesintisi karşısında pazartesi günü karıştı. Kripto para piyasasında son 24 saatte Bitcoin ve Etherum sırasıyla %0,47 ve %1,71 artışla hafifçe yükseldi. Elon Musk'ın Twitter logosunu Dogecoin logosuyla değiştirmesiyle bugünün en çok hareket edeni son 24 saatte ,55 artan DOGE oldu.

Elon Musk’tan Twitter ile Dogecoin manipülasyonu; PancakeSwap V3 ortaya çıktı

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan bültende günün gelişmelerine yer veriliyor.

ABD hisse senetleri, yüksek enflasyonu körükleyebilecek OPEC+’ın sürpriz bir üretim kesintisi karşısında pazartesi günü karıştı. Kripto para piyasasında son 24 saatte Bitcoin ve Etherum sırasıyla %0,47 ve %1,71 artışla hafifçe yükseldi. Elon Musk’ın Twitter logosunu Dogecoin logosuyla değiştirmesiyle bugünün en çok hareket edeni son 24 saatte %24,55 artan DOGE oldu.

DOGE, Elon Musk tarafından twitlenen ve Twitter logosunun Dogecoin logosuna dönüşebileceğini ima eden resmin ardından yükselişe geçti. DOGE, Elon Musk’ın yorumlarının veya açıklamalarının genellikle token’ı aya kısa bir süre içinde gönderdiği spekülatif token hareketleri nedeniyle yıllarca eleştirildi. Bununla birlikte, yükselen fiyatın hala spekülatif nitelikte olduğu ve ayrıntıların Twitter yönetimi tarafından açıklanacağı belirtilmelidir.

BNB zincirindeki en büyük DEX olan PancakeSwap, değişken işlem ücretleri ve konsantre likidite içeren 3. sürümünü (V3) piyasaya sürdü. Sürüm 2 ile karşılaştırıldığında V3, 4 işlem ücreti kademesi, %0,01, %0,05, %0,25 ve %1 sunacaktır. Daha yüksek ücret, likidite sağlayıcılarına (LP’ler) daha yüksek ücret iadelerini temsil eder ve ağın elde tutma oranını artırır. Uniswap V3’ün sunduğuna benzer bir diğer özellik olan konsantre likidite, LP’ler için daha yüksek ücretlerle sonuçlanabilir ve rakiplerini yakalayabilir.