Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

EMERGE Teknoloji Konferansı, Startup kazananlarına 1 milyon dolarlık yatırım taahhüdüyle İstanbul’da sona erdi

ABD merkezli Boomerangme, Türkiye merkezli TYMY ve BAE merkezli Pass24.online, 2-3 Ekim tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen EMERGE Uluslararası teknoloji konferansında 100'den fazla startup başvurusu arasından galip çıktı. Girişim fonu Contribution Capital, durum tespitinin ardından seçilen girişimlerden birine 1 milyon dolar yatırım yapacak.

EMERGE Teknoloji Konferansı, Startup kazananlarına 1 milyon dolarlık yatırım taahhüdüyle İstanbul’da sona erdi

 

ABD merkezli Boomerangme, Türkiye merkezli TYMY ve BAE merkezli Pass24.online, 2-3 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen EMERGE Uluslararası teknoloji konferansında 100’den fazla startup başvurusu arasından galip çıktı. Girişim fonu Contribution Capital, durum tespitinin ardından seçilen girişimlerden birine 1 milyon dolar yatırım yapacak.

Pass24.online, misafir ve anahtar yönetimi için bir mobil uygulama ile bir bulut erişim kontrol sistemi sunuyor. Boomerangme, dijital ajanslar için özel olarak tasarlanmış, kullanımı kolay beyaz etiketli bir Sadakat Platformu sunarak işlemsel modellerden SaaS modellerine geçişlerini kolaylaştırırken, TYMY satışları artırmak için tasarlanmış bir SaaS ekosistemi yarattı.

Sağlık teknolojisi, biyoteknoloji, fintech, edutech, martech, e-ticaret ve cleantech gibi farklı sektörlerden girişimlerin katıldığı titiz ve son derece rekabetçi bir seçim sürecinin ardından Pass24.online, Boomerangme ve TYMY olağanüstü yenilik, potansiyel ve teknoloji ve girişimciliğin geleceği ile güçlü bir uyum gösterdi.

EMERGE konferansına Türkiye, MENA, Avrupa, ABD, Birleşik Krallık, Hindistan ve diğerleri dahil olmak üzere yerel ve küresel pazarlardan 100’den fazla yatırımcı, VC ve Angels katıldı. Ayrıca 20 ülkeden 150’den fazla startup ve 30’dan fazla ülkeden 1500’den fazla delege de konferansta hazır bulundu. Konferansa Early Bird, 500 Global, Plug and Play, Heartfelt (eski APX), Molten Capital (eski Draper Esprit), Depo Ventures, Vestel Ventures, Revo Capital gibi önde gelen yatırım fonlarından temsilciler katıldı.

İstanbul Belediye Başkanı, EMERGE Konferansını, teknoloji ve girişimciliğin geliştirilmesinin istihdam ve üretime önemli katkılar sağlayan unsurlar olarak önemini vurguladığı ilgi çekici bir mesajla destekledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnovasyondan Sorumlu Başkanı Erol Özgüner, konferansın ilk gününde EMERGE’i ziyaret etti ve açılış töreninde hoş geldiniz mesajını paylaştı.

Alexander Smbatyan, teknoloji kurucusu ve yatırımcısı, EMERGE Yönetim Kurulu Başkanı: “EMERGE, kurulduğu 2018 yılından bu yana büyüyerek Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın en büyük startup konferansı haline geldi. Yıllar içinde 15.000’den fazla katılımcıyla bu etkinlik, büyük yatırım, iş genişletme ve İK fırsatları sunan bir bölge olan “Yeni Doğu “nun dört bir yanından kurucuları, topluluk liderlerini, büyük şirketleri ve yatırımcıları bir araya getirmeye devam ediyor. Yetenekli insanları ve güçlü liderleri güçlendirmek benim yaşam boyu kişisel misyonum ve EMERGE bunu başarmak için mükemmel bir platform. Altıncı yılına giren EMERGE, dünya çapındaki profesyonellerin ve şirketlerin bir araya geldiği ve geleceğin trendlerini öngördüğü eşsiz bir merkez haline geldi.”

 

EMERGE sahnesi Netflix, Microsoft ve Revolut’un yanı sıra Avrupa fintech lideri Checkout.com; en büyük jeneratif yapay zeka pazarı Hugging Face; PandaDoc, Aurora Tech Award (InDrive), Social Discovery Group ve daha birçok değerli konuşmacı tarafından onurlandırıldı.

EMERGE Teknoloji Konferansı 2023 hakkında daha fazla bilgi için lütfen EMERGE website sitesini ziyaret edin.