Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

En Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin,Trump’ın Zaferi Ona Yaradı

En Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin, Altından sonra en güvenli yatırım aracı olduğunu kanıtladı. Trump'ın zaferi sonrası ayakta kalan o oldu!

Trump’ın zaferi Bitcoin’e yaradı!

Amerika yeni başkanını seçti. Piyasa beklentilerin aksine Trump’ın elde ettiği zafer Bitcoin’e yaradı.

Bugün Amerika piyasaları için garip birgün. Trump’ın seçim zaferi sonrası allak bullak olan piyasaların ayakta kalan bir kaç ekonomik argümandan biri Dijital Para Birimi Bitcoin oldu. Güvenli yatırım aracı Bitcoin oldu.

Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin! Trump’ın zaferi bunu kanıtladı.

En güvenli yatırım aracı Bitcoin mi ? Belki bu güne kadar bu sorunun kesin cevabı bilinmiyordu. Ancak altından sonra en güvenli yatırım aracı olduğunu bu kez kanıtladı. Trump’ın zaferi sonrası ayakta kalan Altın ve Bitcoin oldu!

Coindesk‘in haberine göre seçim gecesi Trump’ın zaferinden sonra değer kazanan iki argümandan biri Altın ve Bitcoin oldu. Seçim gecesi en yüksek değerine 738$ seviyelerine ulaştı. Daha sonra ise 725 $ seviyelerine gerilemiş duruyor.

 

Felaket senaryosunda güvenli liman Bitcoin olarak görüldü!

Esas dikkat çekici husus ülkenin geleceğinden emin olmayanların güvenli liman olarak Altın ile birlikte Bitcoin satın alması. Her iki yatırım aracı felaket senaryosunda değerini koruyacak yatırım aracı olarak görülüyor.

 

Bitcoin Bounces, Futures Flounder as Trump Nears Presidential Upseton CoinDesk