Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ericsson Dubai EXPO 2020’de Sınırsız Bağlantıların Gücünü Sergileyecek

Dubai’de düzenlenen EXPO 2020’nin katılımcıları arasında yer alan Ericsson, Sürdürülebilirlik Günü’nü fuarda kutlayacak; aynı zamanda düzenlediği gösteriler, teknoloji demoları ve oturumlarla gezegenimizin en acil sorunlarına dikkat çekecek. 

Ericsson Dubai EXPO 2020’de Sınırsız Bağlantıların Gücünü Sergileyecek

  • Dubai’de düzenlenen EXPO 2020’nin katılımcıları arasında yer alan Ericsson, Sürdürülebilirlik Günü’nü fuarda kutlayacak; aynı zamanda düzenlediği gösteriler, teknoloji demoları ve oturumlarla gezegenimizin en acil sorunlarına dikkat çekecek.
  • Fuarda yeni nesil inovasyonlarla ilgili heyecan verici gösteriler sergileyecek olan Ericsson, dijital katılım ve iklim değişikliği gibi konulara yönelik oturumlar düzenleyecek.

 

Yenilenen marka amacı ve vizyonuyla birlikte, en yeni mobil teknolojilerle ilgili gelişmelerdeki rolünü EXPO 2020’de anlatacak olan Ericsson (NASDAQ: ERIC); sınırsız bağlantıların sunduğu olanakların insanlar, iş dünyası ve gezegen üzerindeki olumlu etkilerini gözler önüne serecek. Şirket, etkinlikte gerçekleştirdiği oturumlarda bağlantılı ve sürdürülebilir bir dünya için inovasyonların ve BT sektörünün durumunu da değerlendirecek.

 

Her yıl Ekim ayının dördüncü Çarşamba gününde kutlanan Sürdürülebilirlik Günü’nü EXPO 2020’de kutlamayı planlayan Ericsson; gezegenin en acil sorunlarından bazılarını ele aldığı oturumlarda BT sektörünün net sıfır emisyon elde etmek için yürüttüğü çalışmaları ve bu süreçte diğer sektörlere sağlanan desteklere dair içgörüleri katılımcılarla paylaşacak.

Ericsson’ın, dünyanın en büyük fuarlarından biri olan EXPO 2020’nin bir parçası olmasından dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Ericsson Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı ve Körfez İşbirliği Konseyi Ülkeleri Başkanı Wojciech Bajda, “Ericsson’un fuara katılımının, teknoloji alanındaki inovasyonların sürdürülebilir ve bağlantılı bir geleceğin nihai itici gücü olduğuna inanıyoruz ve bu inovasyonların neler yapabileceğini göstermek adına bu platformu kullanmayı amaçlıyoruz. Fuarda en yeni mobil teknolojilerin kullanım alanlarını sergileyeceğiz ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşırken üzerimize düşen rolü vurgulamak için fikir liderliği oturumları düzenleyeceğiz” açıklamasında bulundu.