Sosyal Medya

Yazılım

ERP yazılımı DİA Yazılım, E-Banka modülünü kullanıcılarına sundu

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “E- Banka Modülü, 25’ten fazla bankayı anlık olarak tek uygulamada kullanmanızı sağlarken, muhasebe ve finans işlemlerinizi yönetmenizi de kolaylaştıracak” dedi.

Tüm Banka Hesapları Tek Ekranda

Türkiye’nin bulut teknolojisi ile hizmet veren en gelişmiş ERP yazılımı DİA Yazılım, Türkiye’deki hemen hemen tüm bankalardan hesap hareketlerini alarak DİA’ya entegre eden E-Banka modülünü kullanıcılarına sundu. DİA’nın yeni E-Banka modülü ile banka hesaplarını takip etmek çok kolay bir hale gelecek.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “E- Banka Modülü, 25’ten fazla bankayı anlık olarak tek uygulamada kullanmanızı sağlarken, muhasebe ve finans işlemlerinizi yönetmenizi de kolaylaştıracak” dedi.

DİA E-Banka Modülü’nün gelen, gönderilen havale, bankalar arası virman, kasa yatırma ve para çekme, çek, pos ve taksit işlemleri ile tam entegre çalıştığının da altını çizen Onay, “E-Banka; TL, USD, EUR ve diğer tüm döviz türlerini de destekliyor. Birden çok şirketin, farklı IBAN üzerindeki bilgileri entegre edilebiliyor, detaylı firma, şube ve kullanıcı yetkilendirmesi yapılabiliyor. Ayrıca mobil üzerinden raporlama ve anlık banka hesap bakiyelerini de görebilirsiniz. E-Banka işletmeler için çok büyük kolaylık sağlarken, zaman tasarrufu ve güvenli bilgi akışı da sağlayacak.” şeklinde konuştu.

DİA E-Banka Modülü ile muhasebe departmanları da banka hareketlerinin otomatik muhasebe sistemlerine, cari hesap bakiyelerine entegrasyonu ile büyük bir iş yükünden kurtuluyorlar. Satış departmanları müşterilerden gelen ödemelerin anlık takibini yaparak risk yönetimini daha hızlı yapabiliyor. Alınan siparişlerin ön ödemelerinin takibi de hızlı bir şekilde depo yöneticileri tarafından da yapılabildiği için sipariş sevkiyatları çok daha hızlı gerçekleşebiliyor. Stoklama maliyetleri azaltılıyor. Bu ve bunun gibi bir çok avantaj ile DİA geliştirdiği finansal teknolojiler ile KOBİ’lere destek olmayı sürdürüyor.