Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Espressolab’in düzenlediği Ömür Boyu Kahve Kampanyası’nın kazananı belli oldu

Tamamen yerli ve milli bir marka olarak 3. nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab’in, “Ömür Boyu Bedava Kahve” kampanyasının kazananı belli oldu.

Espressolab’in düzenlediği Ömür Boyu Kahve Kampanyası’nın kazananı belli oldu

 

Tamamen yerli ve milli bir marka olarak 3. nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab’in, “Ömür Boyu Bedava Kahve” kampanyasının kazananı belli oldu. Bu kampanya ile sektörde bir ilke imza atan Espressolab, mobil uygulamasındaki 300 bininci üyesi Oğuzhan Özdoğan’a ömür boyu ücretsiz kahve deneyimi sunacak.

 

Mobil uygulaması ile müşterilerinin kahve içme deneyimini kolaylaştıran Espressolab, “Ömür Boyu Bedava Kahve” kampanyasının kazananını, Beşiktaş 22. Noter Başkatibi Canan Aydoğmuş huzurunda açıkladı. Noter eşliğinde hediye çekini Oğuzhan Özdoğan’a teslim eden Espressolab, hediye kahveyi her gün 00:00’da sistemden otomatik olarak kazanan kişinin mobil uygulamadaki hesabına yükleyecek ve böylece kasada mobil uygulamadaki QR kodun okutularak içeceğin alınmasını sağlayacak.

 

“2024’te en önemli pazarlama stratejimiz olarak Espressolab mobil uygulamamız olacak”

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kefeli, “Espressolab olarak, 2024’te en önemli pazarlama stratejimiz olarak Espressolab mobil uygulamamızı görüyoruz. Özellikle rakiplerimizden ayrılan avantajlarımız ve marka iş birlikleriyle geçen yıldan bu yana yüzde 600 büyüme sağladık. Şu anda Espressolab mağazalarında 100 binden fazla işlem, mobil uygulamadan yapılıyor ve bu sayede Espressolab Wallet’a her ay 10 milyon TL’den fazla TL yükleniyor. Bu doğrultuda, doğru kanallar ve stratejilerle gerçekleştirdiğimiz sadakat çalışmalarıyla kısa sürede önemli bir etkileşim yakalama fırsatı bulduğumuzu söyleyebilirim. Misafirlerimize kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak adına mobil uygulamamızı geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Özel kampanyalarla pek çok avantaj sunuyor

Marka iş birlikleri ile mobil uygulamasından alışveriş yapanlara çeşitli avantajlar sağlayan Espressolab, mobil uygulamasında her alışverişte LabCoin puan veriyor. 15 LabCoin toplandığında kahve ikram eden Espressolab, uygulamasına üye olan herkesin özel kampanya ve avantajlardan hızlıca haberdar olmasını sağlıyor.

Kampanya ile ilgili detaylara Espressolab mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.