Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

EZVIZ PS600 Taşınabilir Güç İstasyonu ile Enerji Her An Yanınızda!

Herkes için hayatı kolaylaştıran teknolojiler üreten EZVIZ, PS600 Taşınabilir Güç İstasyonu ile evde, seyahatte, kampta her an gereken enerji el altında. Hafif ve az yer kaplayan tasarımı sayesinde mobil kullanım için ideal olan PS600 ile güç problemi ortadan kalkıyor.

EZVIZ PS600 Taşınabilir Güç İstasyonu ile Enerji Her An Yanınızda!

 

Esnek ürün seçenekleri ile dünyada milyonlarca kullanıcının kolay ve bağlantılı yaşamın keyfini çıkarmasını sağlayan EZVIZ, akıllı yaşam deneyimini basitleştirmek için cihazlar geliştiriyor.  Herkes için hayatı kolaylaştıran teknolojiler üreten EZVIZ, PS600 Taşınabilir Güç İstasyonu ile evde, seyahatte, kampta her an gereken enerji el altında. Hafif ve az yer kaplayan tasarımı sayesinde mobil kullanım için ideal olan PS600 ile güç problemi ortadan kalkıyor.

 

Evde aniden yaşanan enerji kesintileri, kampta telefon ya da bilgisayarın şarj problemi ya da mobil çalışanlar için tüm teknik ekipmanın güç problemi EZVIZ Taşınabilir Güç İstasyonları ile tamamen sıfırlanıyor.

İster kamp yapıyor ister ailenizle dışarıda geziyor ister evde enerji kesintisi yaşıyor olun, PS600 temel elektronik cihazlarınızı ve küçük aletlerini USB-C ve diğer bağlantı noktalarıyla hızlı bir şekilde şarj etmeye hazır.

Bir akıllı telefonu 36 kez, kamerayı 30 kez, bilgisayarı 8 kez, dronu 6 kez, mini buzdolabını 10 kez şarj edebilen EZVIZ PS600 Taşınabilir Güç İstasyonu, elektrik kesintileri veya taşınabilir enerji gerektiren her durumda 607 Wh’lik cömert güç kapasitesiyle enerji sağlıyor.

 

İstasyon, cihazları USB-C hızlı şarj seçeneği dahil beş farklı bağlantı noktasıyla şarj edecek şekilde tasarlandı. Seyahatler için ideal olan hafif PS600, az yer kaplayan tasarımıyla kolayca taşınıp saklanabiliyor.

Aynı zamanda ışık kaynağı…

Evlerde elektrik kesintisi meydana geldiğinde acil durum güç kaynağı olarak kolayca kullanmak mümkün. Birden fazla cihazı aynı anda şarj etmek gerektiğinde veya aile ve arkadaşlarla güç kaynağını ortak kullanmak istediğinde PS600 bu ihtiyacı karşılayabiliyor. PS600, şarj cihazlarını verimli bir şekilde şarj ederken aşırı gürültü seviyelerini azaltacak şekilde tasarlandı. Ayrıca acil durumlarda veya açık havada ekstra ortam ışığına ihtiyacınız olduğunda el feneri yerine PS600’ün yerleşik LED ışığı tam bir kurtarıcı.