Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Facebook Mobil Reklam Gelirleri Arttı, işte sebebi?

Facebook Mobil Reklam Gelirleri aldı başını gidiyor. Bunun sebebini rakamlar açıklıyor. 1 Milyardan fazla kullanıcısı Sadece Mobilden

Facebook’un Mobil İş Başarısı, Facebook mobil reklam gelirleri aldı başını gidiyor.

Facebook Mobil Büyüdü, 1 Milyardan Fazla Kullanıcı Sadece Mobilden Kullanıyor. Facebook mobil business en büyük kar getiren bölüm oldu.

Teknoloji devinin 3. çeyrek rakamları şirketin mobil işinin her zamankinden çok daha büyüdüğünü gösteriyor.Sosyal Ağ’ın en büyük oyuncusu Facebook’un reklam gelirlerinin her zamankinden daha fazla arttırmasının iyi bir nedeni var.

Facebook’un aktif kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu artık mobil cihazlardan sosyal ağa erişiyor. Facebook 3. çeyrek kazançlarının bir parçası olarak açıkladı verilerde bu açıkça görülüyor.

1.79 Milyar aktif kullanıcının 1 milyar’dan fazlası sadece mobil cihazlardan bağlanıyor. Bu rakama masaüstü ve mobil dahil bile değil.

Şirketin bu büyüme trendi devam edecek gibi görünüyor. 1.18 Milyar günlük aktif kullanıcının ise 1.09 Milyarı yine sadece mobil cihazlardan bağlanıyor.

Ortaya çıkan bu mobil istatistik verileri büyüyen mobil reklam gelirlerinin en büyük sebebi. Şirket mobil işinde bir numara olmayı başarmış görünüyor.

Şirketin reklam gelirlerinin büyük çoğunluğu şimdi de mobil reklamlardan geliyor.

Facebook’un mobil bahsi tutmuş durumda.