Sosyal Medya

MacOS

Yeni Apple Macbook Modelleri Bu Hafta Geliyor

Yeni Apple Macbook modelleri bu hafta geliyor. 13 ve 15 inç Macbook Pro tanıtımın yıldızı olacak gibi duruyor. Yeni Mac monitörleri de öyle

Yeni 13-inç ve 15-inç Apple Macbooklar bu hafta tanıtılıyor.

Yeni Apple Macbook Modelleri bu hafta karşımıza çıkıyor. KGI Securities kaynaklı habere göre Apple 27 Ekim tarihinde üç yeni MacBook modellerini görücüye çıkaracağı iddia ediliyor.

Yeni Macbook modelleri içerisinde 13 ve 15 inçlik yeni Macbook Pro’lar var. Son haftalarda tüm söylentiler Macbook Pro modellerine odaklanmış durumdaydı. KGI Securities’in söylentilerinin doğru çıkması konusunda bilinen bir itibarı var. Söz konusu raporda bazı modellerde yükseltme olduğuda açıklanıyor.

Yeni Macbook Pro 27 Ekim’de geliyor.

Apple’ın 27 Ekim’de gerçekleştireceği etkinliğin yıldızının MacBook Pro olacağı yapılan açıklama ile kesinleşti.Yeni MacBook Pro inceliği ve hafifliği ile yeni kasa ile birlikte gelmesi beklenen bilgisayarda fonksiyon tuşları yer almayacak.

apple-macbook USB 3.0 ve MagSafe Portu Kalkıyor

Yeni Apple Macbook Modelleri 27 Ekim’de geliyor, Beklentiler Neler?

Fonksiyon tuşları yerine dokunmatik OLED bir panel ve Touch ID desteği bulunması bekleniyor. Ayrıca USB 3.0 ve Magsafe portunun kalması bekleniyor. Yerini USB-C ve Thunderbolt 3 alması beklentiler arasında yer alıyor. Performans bakımından önceki modele göre daha güçlü olacak MacBook Pro haricinde Apple’ın güncellenmiş MacBook Air ve iMac modellerini de tanıtması bekleniyor.

27 Ekim’de tanıtılacağın düşünülen MacBook Pro, MacBook Air ve iMac ile ilgili tüm gelişmeler sevenlerini heyecanlandırıyor.

Yeni Macbook Pro

Bu hafta yeni ürünler içerisinde yeni iMac ve yeni monitörlerin olmasıda bekleniyor.

Yeni modeller 27 Ekimde