Sosyal Medya

MacOS

Yeni Macbook Pro 27 Ekim’de Geliyor, Apple Doğruladı!

Yeni Macbook Pro 27 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte resmen tanıtılacak. Apple doğruladı. Etkinliğin yıldızı yeni macbook pro

Apple 27 Ekim’deki etkinlikte yeni MacBook Pro’yu Tanıtacak!

Yeni Macbook Pro 27 Ekim’de geliyor. Apple’ın 27 Ekim’de gerçekleştireceği etkinliğin San Francisco Cupertino kampüsünde yada kampüse yakın bir çevrede gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Apple’ın gerçekleştireceği etkinliğin yıldızının MacBook Pro olacağı yapılan açıklama ile kesinleşti.

Yeni MacBook Pro inceliği ve hafifliği ile yeni kasa ile birlikte gelmesi beklenen bilgisayarda fonksiyon tuşları yer almayacak.

apple-macbook USB 3.0 ve MagSafe Portu Kalkıyor

Fonksiyon tuşları yerine dokunmatik OLED bir panel ve Touch ID desteği bulunması bekleniyor. Ayrıca USB 3.0 ve Magsafe portunun kalması bekleniyor. Yerini USB-C ve Thunderbolt 3 alması beklentiler arasında yer alıyor. Performans bakımından önceki modele göre daha güçlü olacak MacBook Pro haricinde Apple’ın güncellenmiş MacBook Air ve iMac modellerini de tanıtması bekleniyor.
27 Ekim’de tanıtılacağın düşünülen MacBook Pro, MacBook Air ve iMac ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.