Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

En Pahalı Mac Pro Yapılandırması 52 Bin 599 Dolar

En Pahalı Mac Pro Yapılandırması 52 Bin 599 Dolar. Yeni Mac Pro'nun en pahalı seçeneği için ödemeniz gereken fiyat? Bu fiyata hangi özellik?

yeni Mac Pro için bir servet ödemek gerekecek

En Pahalı Mac Pro Yapılandırması 52 Bin 599 Dolar değerinde ve sadece RAM’i 25 bin Dolar…

Yeni Mac Pro almak isteyenler için süreç başladı. Satışa çıkan Mac Pro’lar gerçekten küçük bir servet niteliğinde olabilir. Yukarıdaki başlıktaki rakamları göründe 5.999 dolarlık başlangıç fiyatı kulağa çok daha ucuz geliyor.

Ortalama bir kullanıcı için çok fazla bir para demek 6 bin dolarda ancak Mac Pro’nun limitlerini sonuna kadar kullanmak isteyenler bundan çok daha fazlasını ödemek zorunda…

Apple Yeni Mac Pro’yu son derece özelleştirilebilir yaptı ve potansiyel olarak alıcıların cihazları astronomik rakamlara çıkartabilecek kadar yükseltmelerine izin veriliyor.

Öyle ki olabilecek en pahalı Mac Pro yapılandırması için 52 bin 599 dolar ödenmesi gerekiyor. Bu bir yazım hatası değil.. gerçekten 52.599 dolar…

En Pahalı Mac Pro Yapılandırması

Bu parayı ödediğinizde nasıl bir Mac Pro satın alıyorsunuz?

Öncelikle 2.5 Ghz, 28 çekirdekli Intel Xeon W işlemci fiyata 7 bin dolar ekliyor. 4TB depolama alanı maliyeti ise 1.400 dolar daha ekliyor. (Apple 8TB SSD seçeneği de sunacağını söylüyor ancak şu anda listede yok). En üst grafik seçeneği her biri 32GB RAM’e sahip iki Radeon Pro Vega II DUO kartı fiyat hanesine 10.800 dolar daha ekliyor.

Ancak bu şaşırtıcı denkleme birde 1,5TB RAM eklenebiliyor. Bu 12 tane 128GB’lık DDR4 EEC memory fiyata 25 bin dolar daha ekliyor. Apple’ın “Afterburner” PCIe hızlandırıcı kartının eklenmesi 2 bin dolar ve kasaya tekerlek eklemek 400 bin dolar daha.

Tüm bunları seçtiğinizde Apple bu yapılandırmayı Ocak ayı sonuna kadar size teslim edebileceğini söylüyor. Bu yapılandırmaya Pro Display XDR monitörü ve 1000 dolarlık standını da eklemeyi unutmayın…