Sosyal Medya

Android

Samsung Galaxy Mobil Baskı Yetenekleri Genişledi

Ekstra uygulamaya ihtiyaç duymadan 88 Milyon yazıcıdan çıktı al. Galaxy Mobil Baskı Yeteneği Genişledi. Artık Cep telefonundan baskı çok kolay

Samsung Galaxy Mobil Baskı yeteneklerini genişletti.

Galaxy kullanıcılarına güzel haber. Samsung Mobil Baskı yeteneği genişledi. 88 Milyon yazıcıdan ekstra uygulamaya gerek kalmadan çıktı almak mümkün.

Samsung bugün yayımlandığı açıklama ile Samsung Yazıcı Servisi içerisine Mopria Print Library Mopria Yazıcı Kütüphanesinin de eklendiğini açıkladı. Bu sayede Galaxy kullanıcıları 88 Milyon yazıcıdan çıktı alma yeteneğine kavuşmuş oldu.

Galaxy kullanıcıları Ekstra bir yazılım kullanmadan 88 Milyon yazıcıdan çıktı alabilir.

Bir Galaxy akıllı telefon veya tablet sahipseniz, Samsung size cihazınızdan daha da kolay resim, belge ve diğer dosyalarını yazdırma imkanı sunuyor. Bugün yapılan açıklama ile Mopria Baskı kütüphanesi eklenen Print Service app for Android uygulaması ekstra bir yazılıma gerek kalmadan 88 milyon yazıcıdan doğrudan çıkış almayı sağlayacak.

Galaxy Mobil Baskı Yeteneği – Galaxy Mobil Print App

Sürücü ve uygulama gereği duymadan 88 Milyon adet yazıcıdan baskı alma yeteneği harika. Uygulama ne sunuyor derseniz. Doğal olarak, Yazdırma Hizmeti size renk modu, kopya sayısı, yönlendirme kağıt boyutu, sayfa aralığı ve daha fazlası gibi (color mode, number of copies, orientation paper size, page range and more) baskı özelliklerini seçmek için bu seçeneği verecektir.

PC ve Laptoplardaki Dosya > Yazdır deneyimini mobil cihazlara taşımayı ve geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Samsung Elektronik Amerika Baskı Çözümleri Başkan yardımcısı Matt Smith;

“Samsung Baskı Servisine Mopria Baskı kütüphanesini ekleyerek kullanıcılarımızın önündeki engelleri adım adım kaldırıyoruz.” dedi.

Ayrıca Samsung Mobil Print App’a kablosuz baskı,kopyalama, fax çekme ve tarama gibi yeteneklerinde eklendiğini söyledi.

iOS kullanıcıları da isterlerse bu uygulama üzerinden baskı alabilir.

Mobil Print App for iOS 

Samsung’un bu yeni güncellemesi hangi modellerde çalışacak?

Samsung Galaxy S4, S5, S6 ve S7 modelleri bu güzellikten faydalanabilecek.

Andorid 4.4 ve üzeri yüklü cihazlar içinde Google Play’den Print Service Plug-in indirmeniz gerekecek.

Google Play Print Service Plug-in indir

Samsung