Sosyal Medya

MacOS

Yeni Macbook Pro’ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek

Yeni Macbook Pro'ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek. Apple'dan Başka Bir Pil Problemi Daha, Hangi MacBook Pro Modelleri Ücretsiz Pil Değiştirme Hakkından Faydalanıyor.

Apple’dan Başka Bir Pil Problemi Daha, Şimdi de Şişen Macbook Pro Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek!

Macbook Pro’ların Şişen Pillerine Ücretsiz Değişim Hakkı Getirildi. Yeni Macbook Pro’ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek. Hangi MacBook Pro Modelleri Ücretsiz Pil Değiştirme Hakkından Faydalanıyor.

Yeni Macbook Pro'ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek

Yeni Macbook Pro’da pilleri etkileyen bir kusur ortaya çıktı ve bu kusur bazı pillerin Macbook Pro pillerinin şişmesine neden oluyor.

Apple’son dönemde batarya problemleri ile sarsılıyor. En son Apple Watch 2’nin şişen pillerini garanti kapsamında değiştireceğini duyuran şirket şimdide benzer bir ücretsiz değişim hakkını yeni Macbook Pro‘lar için sunuyor.

Yeni Macbook Pro'ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek

Ücretsiz Değiştirme Programından Kimler Yararlanacak?

Teknoloji devi Ekim 2016 ile Ekim 2017 Arasında üretilen TouchBar özelliksiz 13 inç Macbook Pro modelleri için ücretsiz değiştirme programı başlattı.

Basic Macbook Pro serisinde bazı cihazların “Sınırlı sayıda” bir bileşen arızasına sahip oldukları ve pilleri şişmeye eğilimli oldukları söylendi. Hangi bileşenler olduğu açıklanmadı. Bu ayın başlarında da benzer şekilde 42mm Apple Watch 2 serisinde aynı şişme eğiliminden bahsedilmişti.

Apple iPhone 6 ve daha yeni iPhone modelleri içinde Batarya Değiştirme Kampanyası ile değişim ücretlerini yarı yarıya düşürmüştü. Macbook Pro içinse ücretsiz değişim hakkı sağlanıyor.

Elbette söz konusu sorunlu modellerden birine sahip olup olmadığımızı nasıl öğrenebileceğimize dair bir açıklama yok. Yeni Macbook Pro’nun pilinde sıkıntı yaşıyorsanız ve bahsedilen tarihler arasında aldıysanız, yedeklerinizi alıp Apple Mağazalarına götürmenizde fayda olabilir.

Yeni Macbook Pro’ların Şişen Pilleri Ücretsiz Değiştirilecek