Sosyal Medya

Samsung

Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemiyle Geliyor! 0.01 Saniyede?

Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemiyle Geliyor! 0.01 Saniyeden çok daha az bir sürede ekran kilidi açılabiliyor. Tüm Detaylar Burada!

Samsung Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemiyle Geliyor!

Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemi, iris Tarayıcı, Parmak izi okuyucu!

Samsung yeni amiral gemisine bir güvenlik katmanı daha eklemiş görünüyor. Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus yan yana görüntüleri ortaya çıktı.

Galaxy S8’lerde güçlü iris tarama sistemi ve parmak izi okuyucu güvenlik sistemlerine ilave olarak Ultra Hızlı Yüz tanıma sistemi de eklenmiş görünüyor.

Samsung Galaxy S8’e 3 katmanlı güvenlik! Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemi!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung hakkında daha önce Investor tarafından yayımlanan raporda; yeni amiral gemisinin iris tarayıcı ve parmak izi okuyucu ile geleceği aktarılmıştı. Samsung, yaklaşmakta olan amiral gemisi cihazına ayrıca; artırılmış yüz tanıma özelliğini de ekleyerek biyometrik güvenliğin bir başka katmanını 3’e çıkarmış oldu.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Yan Yana Görüntülendi!

Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemiyle Geliyor! 0.01 Saniyede? 1

Samsung Galaxy S8 Ekran Kilidi Kaç Saniye de açılacak?

Yerel Ekonomi gazetelerinden Korea Econonic Daily’e göre ise telefon üreticisinin prototipleri test ettiğini öne sürüyor.

Samsung yetkililerinin gazeteye verdiği demece göre;

Hız ve doğruluk gibi iris taramasının bazı sınırları nedeniyle Galaxy S8’e; yüz tanıma eklemeye karar verdiklerini be telefonun kilidini açmak 0.01 saniyeden daha az süreceği belirtildi.

Benzer şekilde geçtiğimiz günlerde Apple Patentlerinden ortaya çıkan sızıntılarda teknoloji devinin yeni nesil iPhone cihazı iPhone 8’de yüz tanıma sistemi kullanabileceğini göstermişti.

Samsung Galaxy S8 hala bitmeyen sızıntıları ile açık bir kitap gibi. Cihaz Ultra ince çerçeve ki neredeyse çerçevesiz deniyor; AMOLED ekran ve en yeni ve güçlü Snapdragon 835 işlemci ile karşımıza çıkması bekleniyor. Tabi kablosuz şarj desteğini de unutmayalım.

Yeni ve geliştirilmiş Samsung Galaxy S8 29 Mart’ta resmi olarak tanıtılacak ve Nisan ayında satışa sunulacak.

Bildiğiniz gibi yaklaşan Mobil Dünya Kongresinde yer almayacak olan Galaxy S8 modeli; Nisan Ayında satışa sunulacak. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ üzerinde 6.2 inç gibi devasa bir ekrana sahip olacak  modellerden Galaxy S8+, özellikleri ile çok daha fazla ön planda olacak.

Samsung Galaxy S8+ 6.2 inçlik Dev Bir Ekrana Sahip Olacak!

Samsung Galaxy S8+ Teknik Özellikleri ise şöyle;

Yukarıda göreceğiniz gibi Samsung Galaxy S8+ karşımıza 6.2 inçlik Quad HD çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran ile çıkacak. Ayrıca 4GB RAM, 64GB dahili depolama birimi ve MicroSD kart desteği olacak cihazda; 12MP Dual Pixel arka ve 8MP ön kameraya yer  verilmiş.

Bunun yanı sıra iris tarayıcı, IP68 sertifikası, Samsung Pay ve kablosuz şarj desteği gibi detaylara sahip olan cihaz; Android 7.0 Nougat yüklü gelecek.

Samsung Galaxy S8 to feature facial recognition: report on The Investor

TNW

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Satış Tarihi Belli Oldu, 21 Nisan’da Çıkıyor

Samsung Galaxy S8+ ve Galaxy S8 Video Sızıntısı, Yeni Amiral Gemisi!