Sosyal Medya

iPhone

Yeni iPhone 11’de Gelişmiş Kamera, Yıldırım Portu, Yeni Taptic Engine Olacak

Yeni iPhone X1, Yeni iPhone 11 Özellikleri Yavaş Yavaş Ortaya Çıkıyor. Yeni iPhone 11'de Gelişmiş Kamera, Yıldırım Portu, Yeni Taptic Engine

Apple’ın ‘iPhone 11’inde Lightning portu, yeni Taptic Engine ve güncellenmiş ön kamera bulunuyor

Yeni iPhone 11’de Gelişmiş Kamera, Yıldırım Portu, Yeni Taptic Engine Olacak. Üstelik bu sonbaharda üç yeni modelin gelmesi neredeyse kesinleşiyor.

Apple, bu yıl mevcut yıldırım portunu içeren üç yeni iPhone 11 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 9to5Mac bu yeni iPhone 11 modellerinin A13 yongasını ve yeni Taptic Engine’i içereceğini işaret ediyor.

Yeni TapTic Engine’nin ne gibi faydalar sağlayacağı konusunda net bir bilgi henüz yok ancak 3D Touch özelliğini değiştireceği kesin.

Tüm bunlara ek olarak daha önceki söylentilerden de bildiğimiz OLED ekranlı iPhone 11 modellerinde üçlü kamera setini görebiliriz. Bu üçlü kamera setine ilave dördüncü bir geniş açılı kamera setinin olmasıda kuvvetle muhtemel.

Bu yeni kamera ayrıca, resmin çerçeveli kısmının etrafındaki alanı yakalayacak ve böylece çerçeveyi ve perspektifi ayarlayabileceğinizi bildirilen yeni bir Akıllı Çerçeve özelliğini de etkinleştirecek. Bitmedi!

iPhone 11’in selfi kamerası 120 fps hızında yavaş çekimi yapabilecek seviyeye yükseltiliyor.

Apple’ın muhtemelen güncellenmiş yeni telefonları hakkında yakında daha fazla şey duyacağız.

TheVerge