Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Facebook WiFi Bulucu, Facebook Daha Kaliteli Yayın Peşinde

Facebook kesintisiz ve kaliteli canlı yayınlar için Facebook WiFi Bulucu özelliğini test etmeye başladı. Facebook WiFi Finder Hakkında Bilgi!

Facebook yakınlardaki WiFi noktalarını gösterecek yeni özelliğini test ediyor!

Facebook WiFi Bulucu, Facebook WiFi Finder özelliği yakında geliyor!

Facebook, yakınlardaki kablosuz sıcak noktaları bulmanızı sağlayan yeni bir özellik test ediyor gibi görünüyor. Kısa bir süre önce Facebook, Pages’ten Wi-Fi konumlarının fiziki adreslerinin listelemesini istedi. Bu bilgiler üzerine inşa edilmeye çalışılan özelliğin bazı yanlış sonuçlar doğurması da muhtemel.

Facebook WiFi Bulucu canlı yayın kalitesini artıracak özellik

Özellikle Facebook’taki Canlı video akışı esnasında kötü internet bağlantısı, bağlantının kendisi gibi kötü sonuçlar doğuruyor. İşte tam bu noktada Facebook’un kullanıcılarına işaret edebileceği yerler gerçek zamanlı bilgi paylaşım kalitesini oldukça arttıracak. Bu haber veya viral video içeriğide olabilir tabi. Facebook’un Live özelliğinden de istenen budur.

Facebook WiFi Bulucu, Facebook Daha Kaliteli Yayın Peşinde

Bazı Android kullanıcıları bu özelliği deneme konusunda biraz daha şanslı galiba. iOS üzerinde test eden kullanıcı var mı henüz belli değil. Görünen o ki Facebook canlı yayın kalitesi hem yüksek tutmak hemde devamlılığı konusunda arayışlar içerisinde.

Tnw