Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

FANUC ROBOCUT α-CiC ile hızdan ödün vermeyen hassas kesim

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC’un yeni ROBOCUT α-CiC elektrikli CNC tel-erozyon tezgahları, üst düzey kesim performansı, yüzey bitirme ve boyutsal hassasiyet sağlıyor.

FANUC ROBOCUT α-CiC ile hızdan ödün vermeyen hassas kesim

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC’un yeni ROBOCUT α-CiC elektrikli CNC tel-erozyon tezgahları, üst düzey kesim performansı, yüzey bitirme ve boyutsal hassasiyet sağlıyor. α-CiC serisinde tamamen yeni mekanik yapı, çalışan yüzeyinin tamamında hatve hata telafisi, konik kesim ayarlamasında belirgin sadeleştirme ve sertleştirilmiş tezgah standart olarak yer alıyor. Birçok uygulamada hızdan ödün vermeyen seri, gerek fason gerekse orijinal malzeme üreticilerini rekabetçi bir konuma ulaştırıyor.

Fabrika otomasyonu alanındaki inovatif çözümleriyle 360 derece hizmet ağı sunan FANUC’un üstün performans için tasarladığı yeni ROBOCUT α-CiC elektrikli CNC tel-erozyon tezgahları, fabrikaların otomasyon çözüm ortağı oluyor. Sektördeki farkını ortaya koyan ROBOCUT α-CiC; yüksek güvenilirlik, kesim hızı, yüzey bitirme ve boyutsal hassasiyet özellikleriyle işletmelerin üretim süreçlerine katkı sağlıyor.

İlave hassasiyet desteği sağlayan üst düzey teknoloji

Seride hatve hata telafisi, konik kesim ayarlamasında sadeleştirme ve sertleştirilmiş tezgah kullanıcılara standart olarak sunuluyor. Fason ve orijinal malzeme üreticilerine ciddi oranda rekabet kazancı getiren α-CiC, yüksek hassas hatve hatası telafisi fonksiyonu sayesinde kullanıcılara ilave hassasiyet desteği sağlıyor.

Konik kesim performansı ve ayarlama kolaylığındaki iyileştirmeler, α-CiC’de dikkate değer yenilikler arasında yer alıyor. Ekran üstü talimatlarla yönlendirilen temel ayna kullanımı sayesinde karakteristik anlamda karmaşık olan tel konik ayar ve kurulum işlemi basit bir hale geliyor. Kullanıcılar ayrıca çizik oluşma potansiyelini önleyen sertleştirilmiş ve dayanıklı iş parçası tezgahından da faydalanabiliyor.

Kullanıcı dostu arayüz kesim işlemlerini kolaylaştırıyor

ROBOCUT α-CiC ile birlikte kullanıma sunulan FANUC iH Pro kullanıcı arayüzü, ideal bir kesim işlemini beraberinde getiriyor. 15” çok dokunuşlu geniş ekran LCD ve iyileştirilmiş kullanıcı dostu arayüz, kesim işleminde tecrübesiz olanlara dahi birçok fayda sağlıyor.

ROBOCUT α-CiC makinelerde özellikle kaba kesim geçişleri için tel kırılması olmadan daha yüksek kesim hızları elde etmeye yönelik yeni nesil boşaltma teknolojisi bulunuyor. Kullanıcılar alternatif olarak hızdan ödün vermeden yüzey bitirmesini iyileştirmeyi tercih edebiliyor.

ROBOCUT-LINKi sayesinde 32 adet ROBOCUT α-CiC etkileşim haline girebiliyor

Makinelerde standart olarak sunulan ROBOCUT-LINKi yazılımı, üretim ve kalite bilgilerinin yönetimi için kullanılıyor. Bu sayede operasyonlar izlenebiliyor, çeşitli uyarılar alınabiliyor, sarf malzemeleri yönetilebiliyor ve program transferi gerçekleştirilebiliyor. ROBOCUT-LINKi ile müşteriler 32 adede kadar ROBOCUT α-CiC makineyi birbirine bağlayarak makinelerin etkileşimini hızlandırıyor.