Sosyal Medya

Sağlık

FANUC, Roboshot’lar ile medikal sektörünün en teknolojik çözüm ortağı oluyor

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC, son yıllarda önemi daha da artan medikal sektörünün üretim kapasitesi ve verimini yenilikçi Roboshot modelleriyle sağlıyor.

FANUC, Roboshot’lar ile medikal sektörünün en teknolojik çözüm ortağı oluyor

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC, son yıllarda önemi daha da artan medikal sektörünün üretim kapasitesi ve verimini yenilikçi Roboshot modelleriyle sağlıyor. Temiz oda şartlarına uygun çalışma, üst düzey tekrarlama kabiliyeti ve hassas üretim imkanı sayesinde medikal sektörünün en önemli çözüm ortağı olan Roboshot modelleri, Ar-Ge çalışmalarıyla üstün özelliklere kavuşuyor.

Otomasyon endüstrisinde CNC kontrolör, robot ve makinelerin geliştirilmesine öncülük eden FANUC, otomasyon potansiyelinin yükseliş gösterdiği medikal sektörüne yüksek iş kabiliyeti sağlıyor. Dünyanın en düşük enerji tüketimini destekleyen Roboshot modelleri sayesinde üretim maliyetlerini düşüren FANUC, Avrupa’nın en büyük firmaları ile çözüm ortaklığını her geçen gün büyütmeyi sürdürüyor.

FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit,

Roboshot, temiz oda şartlarına tam uyumlu çalışıyor

Medikal sektöründe Roboshot kullanımının pandemiyle birlikte büyük bir değişim geçirdiğini söyleyen FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit,

“FANUC olarak insanlığın yararına olan her projeye, minimum ticari kaygı ve beklenti ile yaklaşıyoruz. Bu farkındalıkla Roboshot’ın ISO 7 ve ISO 8 standartlarındaki temiz oda şartlarına uygun çalışması, üst düzey tekrarlama kabiliyeti, hassas üretim imkanı ve minimum bakım gereksinimi olan yalın teknolojisi medikal sektöründeki zorlu birçok projede tercih edilmesini sağlıyor. % 100 elektrikli plastik enjeksiyon makinesi FANUC Roboshot, üstün özellikleri sayesinde gereklilikleri karşılıyor ve yan ekipmanlar ile de üretimdeki standartları sağlıyor. Diğer taraftan CNC kontrol sistemine sahip olma özelliğiyle öne çıkan Robosot ile müşterilerimiz üstün tekrarlama kabiliyeti ve minimum fire ile üretim yapıyor” dedi.

FANUC Roboshot

Roboshot, dünyanın en düşük enerji tüketimini destekliyor

Medikal sektöründe Roboshot kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte FANUC’un da yeni çözümler üzerinde çalıştığını ifade eden Yiğit şunları söyledi:

“CNC kontol sistemine sahip makinemiz Roboshot ile yer aldığımız projelerde minimum bakım gereksinimi ve maksimum verim ile üretimi sağlıyoruz. Dünyanın en düşük enerji tüketimini destekleyen Roboshot bir yandan üretim maliyetlerini düşürerek firmalara destek olurken diğer yandan çevreye duyarlı üretim yapılmasına olanak sağlıyor. Firmaların medikal sektöründe büyümesi ve başarılı projeler gerçekleştirebilmesi için Ar-Ge çalışmalarına da ara vermeden devam ediyoruz. FANUC Roboshot S150IB makinesini medikal sektörüne özgü olacak şekilde tasarlayarak Roboshot S150IB Medikal Serisi ile müşterilerimize sunduk. Bu özel makinemizde gıdaya uygun yağlama ‘food grease’ kullanılmakta ve platin kaplama özel döküm seçeneği ile temiz oda şartlarına tam uyum sağlanmaktadır. Medikal sektöründe faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük firmaları ile çözüm ortaklığımızı sürdürerek gelen talepler doğrultusunda da sahip olduğumuz üstün teknolojilerimizi her geçen gün geliştiriyoruz.”