Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

FC Barcelona’nın Yıldız Oyuncusu Ambilight TV Ailesine Katıldı

Ambilight TV 'her şeyi değiştirir' düşüncesine sahip olan milyonlarca Philips TV kullanıcısına FC Barcelona'nın birinci takım süper yıldızı da dahil oldu. Süper yıldız, Ambilight'ın klasik televizyon izlemeyi sürükleyici bir seyir deneyimine dönüştüren benzersiz yeteneğinin tadını çıkarma şansına sahip oldu.

FC Barcelona’nın Yıldız Oyuncusu Ambilight TV Ailesine Katıldı

Futbolun süperstarı İlkay Gündoğan, Ambilight TV kulübünün son üyesi oldu.

Ambilight TV ‘her şeyi değiştirir’ düşüncesine sahip olan milyonlarca Philips TV kullanıcısına FC Barcelona’nın birinci takım süper yıldızı da dahil oldu. Süper yıldız, Ambilight’ın klasik televizyon izlemeyi sürükleyici bir seyir deneyimine dönüştüren benzersiz yeteneğinin tadını çıkarma şansına sahip oldu.

Futbol yıldızı İlkay Gündoğan, Ambilight TV’nin yeni ‘yüzü’ olmak için markayla anlaşma imzaladı.

TP Vision (Philips TV & Sound Avrupa ve Amerika) CEO’su Kostas Vouzas, iş birliğiyle ilgili mutluluğunu: ‘’Ambilight TV, film ve spor müsabakaları (özellikle futbol) izleme deneyimini yeni bir boyuta, sürükleyici bir seviyeye taşıyor. Anlaşmamız kapsamında, Tüm FC Barcelona takım oyuncuları ve personeli Ambilight TV’lerin keyfini çıkarma şansına sahip oldu ve bu sayede Ambilight TV’nin sıradan televizyondan farklarını deneyimleme fırsatı yakaladı. İlkay’ın markamızın yeni yüzü olmasından dolayı çok mutluyum. Ambilight TV’nin İlkay’ın en sevdiği filmlere ve spor programlarına bakışını da değiştireceğinden eminim. Kendisine AMBILIGHT TV ailemize hoş geldin demek istiyorum’’ sözleriyle paylaştı.

TP Vision, Mayıs 2023’ten beri FC Barcelona’nın Ana Sponsoru

Philips markalı Ambilight TV’lerin tasarım, üretim ve satışından sorumlu olan TP Vision, Mayıs 2023’ten bu yana FC Barcelona’nın ana sponsoru. Ortaklık kapsamında Ambilight logosu erkekler A takım formalarında ve stadyumun içinde belirgin bir şekilde yer alıyor ve milyonlarca sporseverle buluşuyor.

Ambilight TV’ler, televizyon setinde fiziksel sınırların ötesine uzanan daha büyük ve daha iyi bir seyir deneyimi vermesinin yanında duvara sabitlendiğinde yüzer gibi bir algı yaratıyor.

Film dünyasında TV setine bir ışık halesi eklemenin avantajı uzun süredir biliniyor. Philips Ambilight TV’lerde setin arka kenarları boyunca şeritler halinde sıralanmış entegre renkli LED’ler ekrandaki görüntüyle eşleşerek, sürekli değişen bir ışık halesini arkadaki duvara yansıtıyor.

Ambilight’ın sunduğu sofistike özelliğin spor seyirinde de kullanılabileceği ve özellikle futbolda başarılı olduğunu gösteriyor. Tüketici elektroniği endüstrisindeki en yüksek memnuniyet derecesiyle büyük bir başarı elde ettiğini kanıtlayan Ambilight, mevcut müşterilerin tekrar satın alma nedenleri arasında da önemli bir faktör.

TP Vision Hakkında

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir.

2012 yılında kurulan ve bugün tüketici TV ve ses endüstrilerindeki en büyük global oyunculardan biri olan şirket, üstün ses ve görüntü deneyimi sunan tüketici elektroniği ürünleri ve teknolojileri üretir, geliştirir ve pazarlar.Tüketiciye ve tüketici memnuniyetine güçlü bir şekilde odaklanan TP Vision’ın ürün portföyünde; tüketici ses ürünleri ve televizyonları, profesyonel ekranlar ve içerik işletim sistemleri bulunur. Bu ürünler ve çözümler, TP Vision’ın kendi markası AOC’nin yanı sıra Koninklijke Philips N.V. lisansı altında kullanılan Philips markası aracılığıyla pazara sunulur.Önde gelen elektronik markalara ve ödüllü ürünlere ev sahipliği yapan TP Vision; Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Asya-Pasifik’teki belirli ülkelerdeki operasyonlarıyla dünya çapında 2.000’den fazla kişiyi istihdam ediyor. TP Vision; ürün geliştirme, tasarım, kusursuz operasyon ve üretim sorumluluğu alanlarındaki uzmanlığıyla toplumun günlük yaşamına değer katmayı hedefler.

Twitter’dan takip edebilirsiniz: @TPVision