Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Fimple’ın Yazılım ve Danışmanlık Hizmeti “Fimple Services”

Finansal teknoloji şirketi Fimple, Mayıs ayında aldığı 2 milyon dolar yatırım ile büyüme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şirketten yapılan son açıklamada: Fimple’ın uçtan uca servis süreçlerini yönetmek ve finans sektörüne yazılım ve danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla “Fimple Services” markasının kurulduğu aktarıldı.

Finansal Teknoloji Şirketi Fimple, “Fimple Services” Markasıyla Finans Sektörüne Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Sunacak

Finansal teknoloji şirketi Fimple, Mayıs ayında aldığı 2 milyon dolar yatırım ile büyüme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şirketten yapılan son açıklamada: Fimple’ın uçtan uca servis süreçlerini yönetmek ve finans sektörüne yazılım ve danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla Fimple Services” markasının kurulduğu aktarıldı.

Finansal teknoloji girişimi olarak 2022’nin ilk aylarında faaliyetlerine başlayan ve mayıs ayında çıktığı tohum öncesi yatırım turunda 2 milyon dolar yatırım alan Fimple, büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Eski BDDK Başkan Yardımcısı Dr. İhsan Uğur Delikanlı’yı yönetim kuruluna dahil eden şirket, Avrupa operasyonlarını Londra’daki merkezinden yürüteceğini aktarmıştı. Fimple’dan yapılan son açıklamada; şirketin uçtan uca servis süreçlerini yönetmek ve finans sektörüne yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlamak amacıyla “Fimple Services” markasının kurulduğu aktarıldı.

Fimple Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Dr. Mücahit Gündebahar konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“30 kişilik deneyimli mühendis kadromuzla finansal fonksiyonların bulut sistemler üzerinden servis modeliyle sunulmasına yönelik ürün geliştirme çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. FinTech sektöründe yaşanan güncel gelişmeler ışığında sahip olduğumuz bankacılık yazılımı geliştirme tecrübemizi sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde Fimple bünyesinde ayrı bir şirket kurmaya karar verdik. Fimple Services markasıyla kurduğumuz yeni şirketimizde finans sektörünün uçtan uca servis süreçlerini karşılamayı, deneyimli kadrolarımızla yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlamayı amaçlıyoruz. Fimple, finansal fonksiyonların bulut sistemler üzerinden karşılanmasına yönelik ürün geliştirme çalışmalarına devam ederken, Fimple Services ise finans sektörüne yazılım ve danışmanlık noktalarında önemli katkılar sağlayacak. Yeni şirketimizin sektörümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum.”