Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Final Fantasy XIV PS5 beta 13 Nisan’da başlıyor

Final Fantasy MMO, üçüncü nesil PlayStation konsollarına 4K ve geliştirilmiş performans ile gelecek. Final Fantasy XIV PS5 beta 13 Nisan'da

Final Fantasy XIV PS5 beta 13 Nisan’da başlıyor

Final Fantasy MMO, üçüncü nesil PlayStation konsollarına 4K ve geliştirilmiş performans ile gelecek.

Sorunlu PC ve PS3 lansmanı’ndan on yıldan fazla bir süre sonra Final Fantasy XIV, başka bir PlayStation konsoluna geliyor. Cuma gecesi bir lansman etkinliğinde Square-Enix, PS5 için bir açık betanın 13 Nisan’da başlayacağını duyurdu.

Yeni sistemde, MMORPG 4K çözünürlükte çalışacak ve büyük ölçüde iyileştirilmiş performans vaat edecek. Geriye dönük uyumluluk modu ile oynanabilir, ancak yeni sürüm tamamen optimize edilmiş ve PS4 oyununa zaten kayıtlı olanlar kullanıcılar için hiçbir ekstra ücret ödemeden oynanıp denenebilir.

Endwalker için genişleme paketi

Şirket ayrıca, Endwalker adlı oyun için yeni bir genişleme paketi duyurdu ve bu sonbaharda yeni işler, yeni alanlar ve 90’a kadar yükselen bir seviye sınırı ile satışa sunulacak.

Hatırlanacağı gibi aslında oyunun ilk gidişatı o kadar kötü gitti ki Square Enix, Realm Reborn’u 2.0 sürümü olarak yeniden başlatmadan ve PS4’e geçmeden önce oyunu sonlandırmıştı. Yıldızı PS4 ile yükselişe geçince şimdi 20 milyon kullanıcısı var… Videoları aşağıda izleyebilirsiniz!