Sosyal Medya

Sağlık

Fizik tedavi hekimleri ROBOTLARLA el ele!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında tedavi süreçlerine yüksek teknolojili robotlar da katıldı. Başta felç, serebral palsi, bel ve boyun ağrıları ve fıtıkları, romatizmal hastalıklar olmak üzere nörolojik, pediatrik, ortopedik hastalıkların tedavi ve rehabilitasyonu robotik sistemlerle yapılıyor.

Fizik tedavi hekimleri ROBOTLARLA el ele!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında tedavi süreçlerine yüksek teknolojili robotlar da katıldı.

Fizik tedavi hekimleri ROBOTLARLA el ele!

Başta felç, serebral palsi, bel ve boyun ağrıları ve fıtıkları, romatizmal hastalıklar olmak üzere nörolojik, pediatrik, ortopedik hastalıkların tedavi ve rehabilitasyonu robotik sistemlerle yapılıyor.

Ege’nin kalbi İzmir’de açılan, Türkiye’nin ilk ve tek fizik tedavi ve rehabilitasyon sağlık grubu Romatem; yüksek teknolojik robotik sistemleri ve deneyimle hekimleriyle hastalarına, yeniden, bağımsız, ağrısız ve özgürce hareket edebilmeleri için hızlı ve konforlu tedavi seçenekleri sunuyor. (BDS)

Romatem hakkında;

Romatem, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında tedavi hizmeti sunan Türkiye’nin ilk ve tek zincir sağlık grubudur. İlk olarak 2005 yılında Samsun’da yataklı hastane olarak açılan Romatem bugün, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve İzmir’de, yüksek teknolojik robotik rehabilitasyon sistemleri ve alanında deneyimli profesyonel hekimleriyle hizmet veriyor. Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen hastalarına, hızlı, güvenli ve konforlu fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavi seçenekleri sunan Romatem, önümüzdeki günlerde Türkiye’deki altıncı merkezini Ankara’da açmaya hazırlanıyor.


Dünya markası olma yolunda ilerleyen Romatem’in Azerbaycan Bakü ve Gence’de, Karadağ (Montenegro) Podgorica’da da deneyimli hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla modern tedavi programlarını uygulayan tam donanımlı merkezleri bulunuyor.

www.romatem.com