Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

fizy’nin bayram tatiline özel hazırladığı listeler yayınlandı!

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, bayram tatilinde de kullanıcılarını unutmadı. Müzik listelerini paylaşan fizy; ‘Bayram Neşesi’, ‘Eski Bayramlar’, ‘Tatil Kafası’, ‘Yolda Pop’, ‘İstikamet Karadeniz’, ‘İstikamet Bodrum’ gibi pek çok seçeneğiyle kullanıcılarının tatil boyunca modunu yakalamayı hedefliyor

fizy’nin bayram tatiline özel hazırladığı listeler yayınlandı!

Bayram tatili fizy ile renkleniyor, harika listeler yayında!

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, bayram tatilinde de kullanıcılarını unutmadı. Müzik listelerini paylaşan fizy; ‘Bayram Neşesi’, ‘Eski Bayramlar’, ‘Tatil Kafası’, ‘Yolda Pop’, ‘İstikamet Karadeniz’, ‘İstikamet Bodrum’ gibi pek çok seçeneğiyle kullanıcılarının tatil boyunca modunu yakalamayı hedefliyor. Ayrıca fizy plajlarda da kullanıcılarına ayrıcalıklar yaşatıyor. Çeşme’deki Fly-Inn Beach ve The Beach of Momo ile Bodrum’daki Moon Hotel & Beach & Lounge’ta fizy listelerinden 3 şarkı dinleyenleri hediye içecek sürprizi bekliyor.

Türkiye’nin 9 günlük Kurban Bayramı tatili sürerken fizy de kullanıcıları için yepyeni müzik listeleri hazırladı. İçlerinde “Nerede o eski bayramlar” diye yakınanları da “Fırsat bu fırsat, koşalım denize, kuma, güneşe” diyenleri de mutlu edecek müzik listeleri paylaşan fizy, farklı tatil rotaları için de seçeneklerini genişletti.

Bodrum, Çeşme, Antalya, Karadeniz, Ege ve Yunan Adaları için ayrı ayrı müzik listeleri hazırlayan fizy, bu bayram ruh haline en uygun seçkileri müzikseverlerle buluşturuyor.

3 beach’te bir içecek fizy’den

fizy, Çeşme’deki Fly-Inn Beach ve The Beach of Momo ile Bodrum’daki Moon Hotel & Beach & Lounge’a giden kullanıcıları için de bayram sürprizi hazırladı. Bu 3 beach’ten birinde fizy’nin müzik listelerinden 3 şarkı dinleyenler kazandıkları hediye içecekle yazın keyfini çıkarıyor.

 

fizy’nin bayram tatiline özel hazırladığı listelere ve linklere ulaşmak için: