Sosyal Medya

Sağlık

Foreo Luna 3, Yeni Yılda Yeni Bir Yüz Armağan Edin

Foreo Luna 3, Yeni Yılda Yeni Bir Yüz Armağan Edin. Ödüllü yüz temizleme cihazının özellikleri. Yeni yılda armağan edilebilecek ürünler...

Yeni Yılda Yeni Bir Yüz Armağan Edin

Sevdiğine her baktığında üstünde görebileceği bir yılbaşı hediyesi vermeyi kim istemez! FOREO LUNA 3 sayesinde yeni yılda sevdiklerinize tazelenmiş ve onarılmış bir cilde sahip yepyeni bir yüz armağan edebilirsiniz.

Yeni bir yıl için geri saymaya başladığımız şu günlerde pek çoğumuzun kalbi heyecan ve mutlulukla doluyor. Hayatımızda açılan bu yeni sayfayı güzelliklerle doldurmak istiyoruz. Bunun için o yılbaşı gecesini kutluyor, en şık ve güzel halimizle yeni yıla girerken sevdiklerimize de hediyelerle sürprizler yapıyoruz. Aslında yeni yıl kutlamaları çok eski dönemlere dayanıyor. Yapılan araştırmalar ilk yeni yıl kutlamalarının 4 bin yıl önce Babil Kulesi’nde ilkbaharda yapıldığını ortaya koyuyor. Mısırlılar ise bu kutlamaları Nil’in taştığı Eylül ayında yapıyordu. Milattan önce 46 yılında Roma’da Julius Sezar tarafından hazırlanan Jülyen Takvimi ile yeni yıl Ocak ayının ilk günü oldu. Romalılar yılın ilk ayına, başlangıçların tanrısı, kapıların koruyucusu Janüs (January) yani Ocak adını verdi.

Dünyada yılbaşı ritüelleri

Yılbaşı birçok ülkede farklı geleneklerle kutlanıyor. Bu geleneklerden en bilineni kırmızı iç çamaşırı giymek Aslında bu gelenek İtalya’dan geliyor. İtalya’da yılbaşı gecesi giyilen kırmızı iç çamaşırının şans ve aşk getireceğine inanılıyor. Bu gelenek Arjantin’de pembe, Bolivya’da ise sarı renkli bir iç çamaşırı giyerek gerçekleştiriliyor. İspanya’da saat 00.00 olana kadar 12 üzüm tanesini ağzınızda tutar ve tam gece yarısında yerseniz yeni yılınızın şanslı geçeceğine inanılıyor. İsviçre’de yeni yılda bolluk ve bereket getirsin diye yere bir top dondurma atılıyor.

Arjantin’de yılbaşında tam gece yarısı sağ ayağınızı ileri uzatırsanız bütün yılın iyi geçeceğine, Şili’de ise bir kaşık mercimek yiyenlerin bütün yılının iş ve parayla dolu olacağına inanılıyor. Danimarkalılar ise gece yarısı kullanmadıkları çanak, çömlek ve tabakları komşularının kapılarında kırıyor. Kapısının önünde en fazla kırık tabak yığını olan kişinin yeni yılda en şanslı kişi olacağı düşünülüyor. Kolombiya’da yılbaşı günü elinde boş bir valizle gezenlerin seyahat dolu bir yıl getireceğine, Brezilya’da ise yılbaşında beyaz giyenlerin kötülüklerden kurtulacaklarına inanılıyor. Türkiye’de ise yeni yıla girerken kapıda kırılan bir narın o eve bereket ve şans getirileceği inancı son derece yaygın.

Yılbaşı partisinden sonra cilt temizleme

Dedik ya yılbaşı gecesi hepimiz daha iyi görünmeyi ve bunun tüm yıl sürmesini istiyoruz. Bunun için de makyajımızın iddialı görünmesini tercih ediyoruz. Ancak o eğlenceli gecenin ardından makyajınızı uygun şekilde temizlemediğinizde cildiniz yıpranabiliyor, gözenekler tıkanarak sivilce ve siyah nokta oluşabiliyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, en yeni ürünü LUNA 3 ile zahmetsizce cildinizi sadece iki dakikada derinlemesine temizliyor. LUNA 3, dakikada yaydığı 8.000 titreşimle sadece iki dakikada cildi kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındırıyor. Ürünün arka yüzeyinde sunduğu anti-aging etkili sıkılaştırıcı masaj terapileri ise hem cildinizi rahatlatıyor hem de düzenli kullanıldığında ince çizgi ve kırışıkların görünümünü yumuşatarak daha taze ve genç bir cilt sunuyor. Ayrıca kullandığınız bakım ürünlerinin cildin daha derinine güçlü bir şekilde nüfuz etmesini de sağlıyor.

Yeni yılda yepyeni bir cilt armağan edin

FOREO LUNA 3, aynı zamanda sevdiklerine yenilenmiş, daha sağlıklı bir cilt hediye etmek isteyenler için de harika bir yılbaşı hediyesi alternatifi oluyor. Cep telefonlarına indirilebilen FOREO For You uygulamasını eşleştirildiğinde, adeta kişiye özel bir güzellik koçu gibi çalışan LUNA 3 sevdiklerinize ihtiyaç duydukları etkili ve kusursuz bakımı sağlıyor. Normal, Hassas ve Karma ciltler için üç farklı renkte modeli olan LUNA 3, on altı farklı titreşim yoğunluğundan cildinize uygun olanı seçebilmenize imkan verirken, ağız, boyun, göz ve kontür olmak üzere dört hedef bölgeye yönelik sıkılaştırıcı ve gençleştirici dört farklı masajı terapisi de sunuyor. Medikal silikon yüzeyi sayesinde ultra hijyenik ve hipoalerjenik olan LUNA 3, tamamen su geçirmez yüzeye sahip olduğu için duşta, banyoda ve hamamda rahatlıkla kullanılabiliyor.

FOREO LUNA 3 için tavsiye edilen satış fiyatı 1.599 TL’dir.

FOREO LUNA 3 yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı Trendyol e-mağazası, Sephora e-mağazası ve Sephora (Zorlu Center, İstinye Park, Capacity, Nişantaşı, İstiklâl Caddesi) mağazalarında, Beymen e-mağazası ve Beymen (Zorlu Center, Suadiye, Panora) mağazalarında satılmaktadır.