Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Kahvenin Cildinizdeki Gücünü Keşfedin

Kahvenin Cildinizdeki Gücünü Keşfedin...FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapi cihazı UFO ve Shimmer Freak maske kafeinin gücüyle 90 sn'de...

Kahvenin Cildinizdeki Gücünü Keşfedin

Sabahları kendimize gelmek için tükettiğimiz, keyifli anların ve sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçisi kahve, içerdiği kafein sayesinde cildinizin güzelliğini de etkiliyor. Zihnimizi aydınlatan kahve, cildimizi uyandırmaya da yardımcı oluyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapi cihazı UFO ve Shimmer Freak maske, kafeinin gücüyle sadece 90 saniyede yüzünüzdeki yorgunluk izlerini adeta bir silgi gibi yok ediyor.

Yeni kontrollü hayatımızda tüketim alışkanlıklarımız da değişiyor. Artık tükettiğimiz ürünler konusunda daha bilinçli hareket ediyor, yediğimiz içtiğimiz ne varsa sağlığa faydalarını araştırıyor ve en iyisini tüketmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede kahve konusunda da gönüllü karantina döneminde artmaya başlayan ve yeni normalde de devam eden bir bilinç var. Özellikle çalışanların sabahları kendine gelmek, gün içinde mola vermek ve odaklanmak için tükettiği bir fincan kahve, aslında içinde kalp damar sağlığından cilde kadar birçok faydayı da barındırıyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da sizi akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre bir şekilde çalışan Shimmer Freak maskeyle kahvenin cildinizdeki gücünü keşfetmeye çağırıyor.

Hücre Yaşlanmasını Önlüyor

Günün her saatinde en çok tercih edilen içeceklerinden olan kahve, birçok farklı türde hazırlanıyor. Kahve geek’leri espresso’yu tercih ederken, geleneksel tatlardan vazgeçmeyenler Türk kahvesini, hafif bir lezzet arayanlar latte’yi, kahve keyfini uzun uzun yaşamak isteyenler ise filtre kahveyi tercih ediyor. Bütün bu kahve çeşitleri ise tek bir noktada buluşuyor: Sağlığa faydaları… Yapılan araştırmalar kahvenin kalp damar, beyin damar, karaciğer hastalıkları ile kanser, alzheimer, parkinson, multiple skleroz gibi hastalıklara karşı koruyucu etkiye sahip olduğunu gösteriyor. İçerdiği kafein sayesinde enerji veren, odaklanmaya artıran kahve, spordan yarım saat önce içildiğinde yağ hücrelerinin yakımını hızlandırdığı gibi egzersiz sırasındaki performansınızı da artırarak antrenman yapma süresini uzatıyor. Bu sayede kilo vermeye de yardımcı oluyor. Antioksidan zengini kahve hücrelerin yaşlanmasını da önlüyor.

Gözaltı Torbalarını Hafifletiyor

B2, B5, manganez, potasyum, magnezyum içeren, antioksidan zengini kahvenin cildimize de birçok faydası bulunuyor. Cildimizdeki kusurları en aza indirerek, cildi gençleştiren kahve, içeriğindeki kafein sayesinde kan dolaşımını hızlandırıyor. Bu sayede derinin altında biriken suyu atmaya yardımcı oluyor, morlukları ve lekeleri de gideriyor. Amerikan Sağlık Enstitüsü’nce yapılan araştırmalar sonucu gözaltında oluşan torbaların giderilmesine yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanan kafein, cildin alt katmanlarında bulunan damarları daraltarak ciltte görünen şişkinliklerin dinmesine yardımcı oluyor ve daha sıkılaşmış bir görünüm sağlıyor.

90 Saniyede Kafein Mucizesi

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre bir şekilde çalışan Shimmer Freak maske, cildinizi yenileyip güzelleştirmek için kafeinin gücünden faydalanıyor. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği ve adeta bir antioksidan bombası olan Shimmer Freak, göz çevresindeki hassas cildi tazelerken yorgunluk belirtilerini sadece 90 saniyede ortadan kaldırıyor. Onarıcı etkisiyle niasinamid mucizesini cildinizle buluşturan Shimmer Freak maske, antioksidan ve nemlendirici özelliği sayesinde göz çevresindeki hassas cildi canlandırmaya ve yenilemeye yardımcı oluyor. Antioksidanlar bakımından zengin olan Shimmer Freak maske, daha pürüzsüz, daha parlak bir görünüm için cilde enerji veriyor. Paraben, fenoksietanol, silikon, mineral yağlar ve disodyum gibi zararlı maddeler içermeyen Shimmer Freak maskeyi tüm cilt tipleri kullanabiliyor.

Evde Profesyonel Bakım Terapisi

SPA kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan akıllı maske terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullanılan maskeye uygun programı otomatik olarak devreye alıyor. Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de evinize getiren cihaz, termoterapi; kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’nin gücünü de barındırıyor. Termoterapi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskenin aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, zihninizi rahatlatıp, cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Kriyoterapi sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO’nun perakende fiyatı 1.599 TL ve 6’lı paketler halinde sunulan Shimmer Freak maskenin 6’lı paket lerinin fiyatları ise 149 TL arasında değişiyor.