Sosyal Medya

Oyun Dünyası

FROGGER IN TOY TOWN’a Yeni bir oyun modu eklendi!

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yeni bir oyun modu olan 'Frogger Game Show'un Apple Arcade'e özel oyunları Frogger in Toy Town'a geldiğini duyurdu.

FROGGER IN TOY TOWN’A PEACOCK’UN YARIŞMA SERİSİ ‘FROGGER’DAN İLHAM ALINARAK TASARLANAN YENİ BİR OYUN MODU EKLENDİ

Apple Arcade exclusive olan oyuna, televizyon şovunun gerçek parkurlarından oluşan üç yeni seviye ekleniyor…

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yeni bir oyun modu olan ‘Frogger Game Show’un Apple Arcade’e özel oyunları Frogger in Toy Town‘a geldiğini duyurdu.

APP STORE

Frogger Game Show güncellemesi, Frooger in Toy Town‘a üç yeni seviye getiriyor: “Frog City”, “Candy Frog Land” ve “Toad Temple”. Her bölüm, Amerika’nın popüler streaming servisi Peacock’da yayınlanmakta olan FROGGER fiziksel yarışma serisinden çeşitli engeller ve parkur öğeleri içermekte! Zamana karşı yarışan ve seviyeyi zamanında bitiren oyuncular bir sonraki aşamaya geçiyorlar – her seviyeyi başarıyla tamamlayan oyuncularsa ödül olarak özel bir kostüm kazanacaklar!

Bu güncelleme, Frogger oyun şovunun hayranlarının en sevdikleri engelleri ve parkurları Frogger in Town’da deneyimlemelerini sağlayacak. Frogger oyun şovunun karakteristik üç aşamasını Frogger in Toy Town’a taşıyan Frogger Game Show, hem TV şovu hem de oyunun hayranları için iki dünyayı tekrar bir araya getiriyor.

 

Frogger Game Show, Winter Nightmare, Party Cruise ve Endurance Mode güncellemelerinin ardından Frogger in Toy Town‘un dördüncü büyük güncellemesi.