Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Fujifilm’den Büyük Verileri Uzun Süre Güvenle Koruyacak Çözüm!

Fujifilm arşiv şirketleri, sağlık sistemleri, finans sektörü, IT departmanları, dijital platformlar ve TV sektörü gibi büyük verileri depolaması, arşivlemesi gereken sektörler ve şirketler için LTO bant sistemlerini sunuyor.

Fujifilm LTO Bant Sistemleri ile Büyük Verileri Uzun Süre Güvenle Koruyun

Fujifilm arşiv şirketleri, sağlık sistemleri, finans sektörü, IT departmanları, dijital platformlar ve TV sektörü gibi büyük verileri depolaması, arşivlemesi gereken sektörler ve şirketler için LTO bant sistemlerini sunuyor. LTO bant sistemleri, sabit disk depolama (HDD) ile karşılaştırıldığında büyük kapasiteli verilerin yüksek performans ve düşük maliyetle uzun süre güvenle depolanmasını sağlıyor.

Nesnelerin interneti, bilgi ve iletişim teknolojisi ve yapay zekanın büyük veri analizi için kullanılması, devam eden dijital dönüşüm ve yüksek çözünürlüklü 4K/8K videonun genişletilmesiyle küresel olarak üretilen veri miktarı katlanarak artıyor. Bu durum büyük verilerin uzun vadede güvenli ve uygun maliyetli bir şekilde depolanması ihtiyacını da artırıyor. Fujifilm tescilli teknolojisi LTO bant sistemleri ile bütün bu ihtiyaçlara yanıt veriyor. Fujifilm, LTO bant sistemleri ile özellikle arşiv şirketleri, sağlık sistemleri, finans sektörü, IT departmanları, dijital platformlar ve TV sektörü gibi büyük verileri depolaması, arşivlemesi gereken şirket ve sektörlere önemli bir çözüm sunuyor.

Fujifilm LTO Bant Sistemleri

Fujifilm’in sunduğu LTO Ultrium 7gelişmiş teknolojisiyle LTO Ultrium 6’nın 2,4 katı olan 6 TB kapasite (15 TB sıkıştırılmış) ve geleneksel hızın 1,9 katı olan 300 MB/saniye yüksek aktarım hızıyla dikkat çekiyor. 12 TB (30 TB sıkıştırılmış) kapasiteye ve maksimum 360 MB/sn aktarma hızına sahip LTO Ultrium 8,  LTO7’nin kayıt kapasitesinin iki katına ulaşarak, verilerin depolanması ve kullanılmasında daha fazla verimlilik sağlıyor. LTO Ultrium 9 ise maksimum 45 TB (18 TB sıkıştırılmamış) kapasitesi, maksimum 1.000 MB/sn aktarma hızıyla fark yaratıyor.

Fujifilm LTO Bant Sistemleri

Fujifilm LTO bant sistemleri, sabit disk depolama (HDD) ile karşılaştırıldığında, TB başına daha düşük maliyet sağlıyor ve veri depolamak için neredeyse hiç elektrik gerektirmediği için CO2 emisyonunu da azaltıyor. LTO bant sistemleri, verileri ağdan fiziksel olarak izole edebildiği için siber saldırılar nedeniyle veri kaybı riskini en aza indirerek önemli verilerinizi güvenli şekilde depolamanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra ani sistem kapanması veya çökmesinden, bilgisayar virüslerinden kaynaklanan sistem veya veri hasarı riskini de ortadan kaldırıyor. Bant yüzeyinde kullanılan Baryum Ferrit (BaFe) oksidasyona uğramadığı için 50 yıldan uzun bir süre istikrarlı veri depolaması sunuyor.


Fujifilm Türkiye Hakkında

Fujifilm, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. olarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’de medikal sistemler, grafik sistemler, endüstriyel ürünler, dijital kamera ve fotoğraf baskı ürünleri alanında aktif olarak hizmet veriyor. Dünya genelindeki altıncı inovasyon merkezini 2017 yılında İstanbul’da açan Fujifilm Türkiye, faaliyette olduğu alanlardaki tüm ürünleri ise Fujifilm Technology Center’da sergiliyor. Fujifilm’in bu iki merkezi, yakın coğrafyada 50 ülkeye hizmet veriyor.