Sosyal Medya

Samsung

Galaxy Buds Pro’ya Apple benzeri surround ses özelliği

Samsung surround ses özellikli yeni kulaklığı 2021'de Galaxy S21 ile karşımıza çıkabilir. Galaxy Buds Pro Fiyatı ne kadar olacak?

Samsung’un Galaxy Buds Pro sızıntısı Apple benzeri surround ses özelliğini doğruladı

Galaxy S21 ile birlikte piyasa sürülmesi beklenen Pro düzeyde surround ses özellikli kulaklık…

Samsung şu anda orijinal Buds, Buds + ve fasulye şeklindeki Buds Live dahil olmak üzere üç Galaxy Buds kulaklık modeline sahiptir. İkinci model ANC aktif ses önleyici model olarak ilk. Ancak seriye yeni bir dördüncü katılıyor. Samsung Galaxy Store’da XDA tarafından görülen bir sızıntıya göre ve bir APK incelemesinde Buds Pro adlı dördüncü bir model seriye katılacak.

Pasif gürültü gidermeyi iyileştirmesi gereken yeni bir tasarıma ve muhtemelen Apple’ın (neredeyse) aynı adlı AirPods özelliği gibi çalışan 3D uzamsal ses adlı bir özelliğe sahip gibi görünüyor.

Buds Pro kulaklıklar, yumuşak kulak içi uçları nedeniyle Buds + ‘a en çok benziyor, ancak şekil Buds + ve Buds Live arasında bir yerde. Görüntülere göre siyah, beyaz ve yumuşak mavi / mor renkleri mevcut olacak.

En ilginç yeni özellik, 3D uzamsal ses özelliği olacak ancak bu özellik sadece Android 11 çalıştıran Samsung akıllı telefonlarında çalışacak. Özellik başınızın yönüne ve telefonun konumuna bağlı olarak sesin geldiği yerin yönünü değiştiren bir surround ses sistemini simüle edecek.

Bu, Apple’ın birkaç ay önce piyasaya sürülen ve sesi başınızın konumuna göre ayarlamak için kulaklıklarda bir ivme ölçer kullanan uzamsal sesine çok benziyor.

Diğer yeni özellikler arasında, medya sesini kısabilen ve konuşurken ses geçişini açabilen “Ses Algılama” yer alıyor.  Ayrıca farklı işitme sorunları olan kişiler için bir sol / sağ ses dengesi de eklendi. Diğer modellerde olduğu gibi, ortam sesi seçeneklerine sahip bir ANC, özelleştirilebilir dokunmatik kontroller, bildirim okumaları, “Kulaklıklarımı Bul” seçeneği ve daha fazlası gibi özellikler de sunuyor.

Samsung Galaxy Buds Pro’nun Galaxy S21 akıllı telefonlarla birlikte Ocak ayında gelmesi bekleniyor. Fiyat aralığı henüz belli olmamakla birlikte örnek olması açısından; Buds + 150 dolar, Buds Live ise 170 dolardan satılıyor. Bu nedenle PRO modelinin bu fiyatların üzerinde olması beklenebilir.