Sosyal Medya

Genel

Samsung, Galaxy Note 7’lerin GSM Bağlantısını Kesecek!

Samsung, Galaxy Note 7 kullanıcılarının, cihazları iade etmemesinden dolayı, GSM operatörleriyle, cihazların bağlantısını kesecek.

Samsung, Galaxy Note 7 kullanıcılarının, cihazları iade etmemesinden dolayı, GSM operatörleriyle, Note 7 cihazlarının ağ bağlantısını kesmeye hazırlanıyor.

Galaxy Note 7 cihazlarında yaşanan batarya probleminden sonra,  Samsung  geri çağırma duyurusu yayınlamış, mağaza ve havalimanlarında cihazların iadesi için özel standlar açarak cihazların iadesini hızlandırmak adına girişimlerde bulunmuştu.

Yapılan iade duyurularını dikkate almayan Galaxy Note 7 sahipleri için Samsung, cihazların mobil ağ servisleriyle olan bağlantılarını kesmeye hazırlanıyor. 18 Kasım tarihinde Yeni Zellanda’da başlayacak yeni uygulama ile, Note 7 sahipleri GSM operatörlerine bağlanamayacak. Satılan Note 7 cihazlarını geri toplamak adına gerçekleştirilecek bu uygulamanın, diğer ülkeler tarafındanda uygulanacağı belirtildi.

Hatırlayacağınız gibi dünyanın birçok yerinde Galaxy Note 7 için uçuş yasağı bulunuyor. Samsung tarafından yapılan açıklamada; iade edilen cihazların güvenli şekilde yok edileceği açıklanmıştı.

Samsung Galaxy Note 7 Geri Çağırılıyor.