Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Galaxy Note Pro 12.2 İçin Lollipop Çıktı

Güney Koreli dev teknoloji firması Samsung'un büyük ekranlı tableti Galaxy Note Pro 12.2 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Güney Koreli dev teknoloji firması Samsung’un büyük ekranlı tableti Galaxy Note Pro 12.2 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung cihazlarına güncelleme desteği sunmaya devam ediyor.

En son olarak Galaxy S5 Mini’ye Android 5.0 Lollipop güncellemesinin verileceğini duyuran firma şimdi ise halihazırda piyasada bulunan en büyük ekrana sahip tableti Galaxy Note Pro 12.2’nin LTE sürümü için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini başlattı.
İlk olarak İsviçre’de Kies ve OTA yoluyla dağıtımına başlanılan güncelleme ile tabletin performansı büyük ölçüde iyileştirilmiş durumda.

galaxy-note-pro-122-lollipop-guncelleme

Yeni güncelleme ile Android’in yeni tasarım dili Material Tasarımdan nasibini alan yenilenmiş TouchWiz arayüzüne kavuşan tablet, yenilenmiş bildirim çubuğu, yenilenen kilit ekranı, değişime uğrayan son uygulamalar menüsü, ART sanal makineye geçiş, performans artışı ile hata düzeltmeleri ve güvenlik iyileştirmelerini beraberinde getiriyor.

2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 12.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan tablet Snapdragon 800 işlemciye ve 3 GB RAM’e sahip. microSD kart desteği sunan tablette 32 veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri mevcut.

S-Pen ile kullanıcısına büyük kolaylık sunan tablet için sunulan güncellemenin yakın zamanda ülkemizde de dağıtımına başlanması bekleniyor.