Sosyal Medya

Android

Galaxy S6 pil şişme sorunu!

yazılımsal ve donanımsal anlamda birçok sorun çıkartan ve şikayet alan Galaxy S6 ile Galaxy S6 Edge, şişme pil sorunu ile karşımıza çıkmaktadır.

Pil Problemi Galaxy S6 ile Galaxy S6 Edge Karşımızda

Akıllı telefon pazarında üretici firmaların çıkarttığı yeni modellere kullanıcıların gösterdiği ilgi oldukça büyük. Ancak üretici firmaların kullanıcılara sundukları hizmet ne kadar yüksek kalitede orası meçhul.

Güney Koreli firma Samsung, Mart ayında tanıtımını gerçekleştirmiş olduğu yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6 isimli akıllı telefon her geçen gün ortaya çıkan yeni bir sorunu ile gündemde ki yerini koruyor. Çıkışından bugüne dek yazılımsal ve donanımsal anlamda birçok sorun çıkartan ve şikayet alan Galaxy S6 ile Galaxy S6 Edge, şimdide şişme pil sorunu ile karşımıza çıkmaktadır.

galaxys6pil

Pilinin oldukça şaşırtıcı bir düzeyde şiştiğini söyleyebileceğimiz Galaxy S6‘nın neredeyse arka cam kapağı yerinden çıkmak üzere. Ön camında da aralığın oluştuğu Galaxy S6 için bu sorunun cihaz kaynaklı mı kullanıcı kaynaklı mı bir sorun olduğu konusunda bir bilgi bulunmadığını belirtelim. İlerleyen dönemlerde Samsung’un bu konuda açıklama yapıp yapmayacağı da merak edilenler arasında olup; cihazın birden çok sorun teşkil etmesi firmaya olan güveni sarsar mı yeni modeller çıktığında kullanıcının göstereceği ilgi doğrultusunda anlayabileceğiz.

Galaxy S6‘da yaşanan yazılımsal sorunların Samsung’un sunacağı güncellemeler ile düzeltilebileceğini biliyoruz ancak donanımsal anlamda teknik sorunlar için Samsung’un nasıl bir yol izleyeceği de büyük bir merak konusudur. Tüm satışı yapılan cihazları toplayıp sorunun tamirini mi yoksa yeni bir cihaz ile değişimini yapar, pil sorunu gibi donanımsal sorunların cihaz kaynaklı olması durumunda nasıl bir yol izler gerçekten büyük bir merak konusudur.