Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Gamer Arena ve Ozan, Oyunseverlere Yepyeni Bir Deneyim Sunmaya Hazırlanıyor!

Dünya çapında popülerlik kazanmış geniş oyun kütüphanesi ve aktif oyuncu topluluğuna sahip oyun platformu Gamer Arena üzerinden biriktirilen sanal paraları kullanarak oyunseverler favori oyunlarını oynayabiliyorlar.

Gamer Arena ve Ozan, Oyunseverlere Yepyeni Bir Deneyim Sunmaya Hazırlanıyor!

Bireyler ve işletmeler için finansal çözümleri uygun koşullarla, erişilebilir, hızlı ve güvenilir hale getirme misyonuyla hareket eden Ozan, oyun sektörünün öncü platformlarından Gamer Arena ile yeni bir iş birliğine imza attı. Bu önemli iş birliği kapsamında Ozan’ın inovatif Sanal POS hizmeti, oyunseverlerin oyun deneyimini daha da ödüllendirici yaparak, oyun deneyimine yepyeni bir kolaylık getiriyor.

Dünya çapında popülerlik kazanmış geniş oyun kütüphanesi ve aktif oyuncu topluluğuna sahip oyun platformu Gamer Arena üzerinden biriktirilen sanal paraları kullanarak oyunseverler favori oyunlarını oynayabiliyorlar. Şimdi ise Gamer Arena, Ozan ile iş birliğine adım atarak kullanıcılarıiçin daha esnek bir alan sağlıyor. Gamer Arena kullanıcıları Ozan Sanal POS hizmetinden yararlanarak sanal paralarını platformdan satın alabilecek, oyunlar içerisinde kullanabilecek ve aynı zamanda bakiye olarak çekebilecekler. Aynı zamanda kullanıcılar, Sanal POS’u kullanarak abonelik hizmeti de alabilecek.

 

Gamer Arena’nın tüm kullanıcıları için Ozan’ın Sanal POS hizmeti daha hızlı, güvenli ve kullanıcı dostu bir ödeme deneyimi sağlayacak. Ozan olarak sundukları inovatif çözümlerle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı sürdüklerini belirten Ozan Elektronik Para A.Ş. CEO’su Ömer Suner,

“Oyun sektöründe 420.000’den fazla kullanıcı ağına sahip Gamer Arena ile gerçekleşen iş birliğimiz için oldukça mutluyuz. Oyunseverler tarafından en çok tercihedilen ve güven duyulan finansal teknoloji markalarından biri olarak tüm kullanıcılarımıza oyun içi satın alma adımlarında hızlı, pratik ve güvenilir çözümler sunmaya devam ediyoruz. İnovatif hizmetlerimiz ve yaklaşımlarımızla birlikte prestijli iş birliklerimizi sürdüreceğizdedi.