Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Garmin, orta sınıf koşu saatlerini üç yıldır ilk kez güncelliyor

Garmin, 2019'dan beri orta seviye Forerunner 200 serisi GPS koşu saatlerine bir çivi bile çakmadığını söyleyebiliriz ancak artık büyük bir güncelleme alma zamanı geldi çattı. Artı daha fazlasını talep eden atletler için aralarına bir de güneş enerjisiyle çalışan bir model eklendi.

Garmin, orta sınıf koşu saatlerini üç yıldır ilk kez güncelliyor

Aralarında güneş enerjisiyle çalışan şirketin ilk koşu saati de yer alıyor.

Garmin, 2019’dan beri orta seviye Forerunner 200 serisi GPS koşu saatlerine bir çivi bile çakmadığını söyleyebiliriz ancak artık büyük bir güncelleme alma zamanı geldi çattı. Artı daha fazlasını talep eden atletler için aralarına bir de güneş enerjisiyle çalışan bir model eklendi.

Şirket, tam triatlon desteğinin yanı sıra daha doğru çok bantlı GPS, Garmin Pay ve çok işlevli bir widget ve bir “sabah raporu” içeren yarış hazırlık araçları ekleyen 245’in bir devamı olan Forerunner 255 modelini bugün tanıttı. uyku verileri ve egzersiz önerileri özellikleri de olacak model güzel bir sürpriz oldu. Ayrıca Garmin’in HRM-Pro veya Running Dynamics Pod eklentilerinden kalp atış hızı değişkenliği izleme ve güç istatistiklerini bu modelde bulabilirsiniz.

Batarya ömrü de güncellenen modellerin oldukça yüksek. Akıllı saat modunda tam kullanımda bile 14 gün kullanma imkanı sunuyor. GPS modunda ise bu süre 30 saat…

Forerunner 255 serisi, fiyatları kasa boyutundan ziyade medya desteğine göre belirlendiğini hatırlatalım. 41mm Forerunner 255S 350 dolardan başlıyor. Amazon, Deezer veya Spotify’dan cihazda müzik istiyorsanız, 255S Müzik veya 255 Müzik için 400 dolar harcamanız gerekiyor. Elbette bunlar gündelik kullanım için yüksek fiyatlar gibi görünebilir ancak fark yaratmak isteyen atletler için harika bir model olabilir.

Güneş enerjili model geldi! Forerunner 955 Solar!

Açıkçası Garmin sevenleri için artık daha fazla harcamak için daha iyi bir teşvik sebebiniz var. Garmin büyük güncellemeye ek olarak, koşuya adanmış ilk güneş enerjisiyle çalışan saati olan Forerunner 955 Solar’ı (ortada resimde) piyasaya sürüyor.

Cam içi panel size 20 güne kadar akıllı saat kullanımı ve aktif GPS ile 49 saate kadar olanak tanıyor – uzun mesafe koşucuları veya prize takmaktan nefret eden herkes için kesinlikle faydalı… Beş düğmeli kontroller çalışmadığında daha kolay gezinme için bir dokunmatik ekrana da sahip olacaksınız. Aynı şekilde 255’in çok bantlı GPS’i, kalp atış hızı değişkenliği ve yazılım geliştirmelerini bekleyebilirsiniz, müzik ve Garmin Pay gibi ‘ekstralar’ ise yerleşik olarak üzerinde mevcut.

Gelelim fiyatına,

Güneş enerjili model 955 Solar şimdi 600$’a, daha geleneksel bir Forerunner 955 ise 500$’a satılıyor. Garmin modellerinin tam olarak profesyonel sporcuları ve hızlarını artırmaya kararlı ciddi meraklıları hedeflediğini söyleyebiliriz.